A példaképek azok, akik nem véletlenül váltak követésre méltónak, hiszen áldozatos munkával, és szakmai alázattal vívták ki az emberek elismerését.

-Hirdetés-

A hazai kettős vagy többszörös különlegességű tehetségeket segítő tehetséggondozó programok támogatása”, NTP-KTK-19-B-0005 kódszámú pályázat keretében a Velünk mozdulj Diáksport Egyesület 60 órás tehetséggondozó program megvalósítására nyert támogatást.

Ennek egyik kötelező eleme, hogy olyan ember találkozzon a sportolókkal, akinek szakmai, és egyéb életútja mintául szolgálhat az ökölvívásban tehetséges sportolóknak. Így esett a választásunk Hideg Lászlóra, aki serdülő Ifjúsági Junior Ökölvívó Magyar Bajnok minden korcsoportban. Válogatott versenyzőként volt  Kubában és Koreában. Aranyérmes, Moszkvai Olimpiai kerettag, és számos nemzetközi verseny győztese.

Úgy gondolom, hogy Laci bácsi, ahogy mindenki szólítja, méltó példaképként szolgál az ökölvívók körében, itthon, és határainkon túl egyaránt. 2020. 09. 25-én, ezért Hideg Lászlót Kiskőrösre hívtuk. Laci bácsi mesélt az elért sikereiről, valamint kitartásra buzdította, és a sikerekhez vezető olykor rögös út buktatóira, és a célok érdekében végzendő kemény edzésmunkára hívta fel a sportolók figyelmét.

Szeretettel, és tisztelettel köszönöm a magam, és a Velünk mozdulj Diáksport Egyesület elnöksége nevében Hideg Lászlónak a tartalmas programot.

A program, a Nemzeti Tehetség Program, és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásából valósult meg.

-Bányásziné Lukács Margit-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (5 db kép)
MEGOSZTÁS