A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 8. fordulójában szomszédvári rangadóra került sor. A Kecel FC II. csapata október 10-én a Kiskőrösi LC II. gárdáját fogadta hazai környezetben.

A Kecel FC II. csapata
-Hirdetés-

Kecel FC II. – Kiskőrösi LC II. 2-7 (2-3)

Kecel FC II.: Tóth T. – Prucser Zs., Higyecz (Császár), Doszpod, Vágó, Kovács N., Ficsor, Sipos, Gébl (Szabadi), Orcsik, Varga F. (Filus).
Edző: Doszpod Ferenc

A Kiskőrösi LC II. csapata

Kiskőrösi LC II.: Mlinkó – Somlyai (Sárdi), Dulai (Füleki), Polyák, Ámann (Pecznyik), Kriskó, Gyurián, Rumán, Mokrickij (Rácz T.), Sinkó, Markó.
Edző: Rácz János

A kiskőrösiek összeállításában meglepetést jelentett, hogy a csatársorban szerepelt Ámann Márk, aki a megyei I. osztályú csapat kapusa. A találkozó eleje kiegyenlített erők küzdelmét hozta, mely során a 18. percben egy védelmi hibát kihasználva szerzett vezetést Kovács Norbert a kecelieknek (1-0).

A 28. percben Hugyecz Péter futott el a jobb oldalon és a hálóba lőtte a labdát (2-0). Úgy tűnt, hogy a hazaiak meglepetést okozhatnak az első fél órában a kapura nem sok veszélyt jelentő kiskőrösiek ellen. A vendégek azonban kihasználták a hazai csapat védekezésben elkövetett hibáit. Előbb a 32. percben Mokrickij Viktor szépített (2-1), majd egy perccel később Sinkó Dorián szép lövése után is a hálóban kötött ki a labda (2-2).

A 41. percben egy jobb oldali beadást követően Polyák Gergely találatával a kiskőrösiek megfordították az eredményt (2-3). A második félidőben több cserejátékosa pályára lépésével frissebben focizott a Kiskőrös és Füleki Antal két góljával, valamint a szünet után Polyák Gergely újabb két találataival magabiztos győzelmet arattak.

A találkozón az első félórát leszámítva jobban játszott a kiskőrösi együttes és a végére a helyzetek alapján akár még nagyobb arányban is nyerhettek volna.

Doszpod Ferenc (a képen jobbra)

Doszpod Ferenc – Kecel FC II. csapatának edzője:
-Az első 30 percben nyújtott teljesítménnyel nagyon meg vagyok elégedve. A mérkőzésnek ebben a szakaszában a fiúk mindenben úgy játszottunk, amit megbeszéltünk. Ennek az eredménye volt, hogy két gólt is rúgtunk, de utána már előre rugdostuk a labdát, amiből a kiskőrösiek nagyon jól lekontráztak bennünket. Sajnos a második félidőre szétesett a csapat játéka, amiben közrejátszott az is, hogy sok sérültünk van. A kiskőrösieknek jó csapatuk van és a cserepadon is kiváló képességű játékosaik vannak. A továbbiakban a kötelezőnek mondott mérkőzéseinket le kell hoznunk és akkor elérhetjük azt a célunkat, hogy az első öt hely valamelyikén zárjuk az őszi szezont.

Rácz János (a képen középen fekete pólóban)

Rácz János – Kiskőrösi LC II. csapatának edzője:
-Nagyon nehezen kezdődött számunkra a mérkőzés, mivel a védekezésben elkövetett nagy hibák miatt a keceliek kétgólos előnyre tettek szert. Szerencsére gyorsan sikerült kiegyenlítenünk és még az első félidőben megfordítani a mérkőzés állását. Úgy gondolom, hogy erővel jobban bírtuk a második félidőt és a szünet után már nem engedtük ki a mérkőzést a kezünkből. Koncentráltabbak voltunk végig a találkozón az ellenfelünknél, vesztett helyzetben is el tudtuk hinni, hogy fordítani tudunk és mindent megtettünk a győzelemért. A keceli csapatnak is gratulálok a mai teljesítményéért és a továbbiakban sok sikert kívánok nekik.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (67 db kép)
MEGOSZTÁS