A kiskőrösi Rajz Attila jégpályát október 10-én szombaton, négy U10-es utánpótlás csapat vette birtokba a MINI sárga bajnokság alapszakaszában.

A Szigeti Bikák, a MAC Budapest, a GP Szegedi Vízmű és a házigazda, a HC Kiskőrös csapata. Összesen kb. 45-50 gyerek kergette a korongot teljes odaadással.

-Hirdetés-

Délelőtt és délután is kétszer léptek jégre a csapatok, ahol 2 x 12 perces mérkőzéseket játszottak a sorsolás által meghatározott sorrendben. Három sorból álltak fel a csapatok, 3 a 3 elleni küzdelemben.

A hazai csapat a 2020/2021-es szezonját ezzel a tornával kezdte meg és előreláthatólag még 4-5 megmérettetésen fognak részt venni.

Mivel ebben a sportágban az eredményeket a gyerek mérkőzéseken nem számolják, a végeredmény hivatalosan mindig 0-0. Nincsenek nyertesek, így mindenki győztesként és sikeresként térhetett haza a torna végeztével.

Minden résztvevő játékos, a járványügyi előírások betartása végett, az öltözőben vehette át az elismerő oklevelet és az érmet.

HC Kiskőrös U10-es résztvevő tagjai:

Antal Hanna, Gyenizse Balázs, Judák Ádám, Mádai László, Palacio Alejandro, Pivarcsi Bence, Sári Lara, Szikszai Zente, Trapp Áron, Veszelszki Dávid

Edzők: Halasi Márk, Kosóczky Tibor

Gratulálunk minden résztvevő vendégnek és a HC Kiskőrös U10-es utánpótlás csapatának a teljesítményhez!

-Weigand-Kiss Bettina-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (224 db kép)
MEGOSZTÁS