A megyei I. osztályú férfi kézilabda bajnokságban szereplő Kecel KC gárdája hazai pályán aratott 8 gólos győzelmet a bajnokság 6. fordulójában. Az október 17-én lejátszott találkozó alkalmával a keceliek végig vezetve nyertek magabiztosan DVSE Csávoly ellen.

A keceli együttes 36-28-ra (20-12) nyerte meg a találkozót: Nagy T. – Kakuk 1, Földes 7, Pecznyik 7, Farkas 1, Kertész 7, Balla 5, Fekete 8, Györgye.

-Hirdetés-

A mérkőzés elején már fokozatosan elhúzott ellenfelétől a keceli csapat és folyamatosan növelte az előnyét. A hazaiak védekezésben és támadásban is felülmúlták ellenfelüket, így az első félidő végére már eldőlt a mérkőzés sorsa. A szünet után magabiztosan őrizte előnyét a hazai gárda és nyerte meg a mérkőzést.

Lakatos Tibor – Kecel KC edzője:

Azt gondolom, hogy az első félidőben kimondottan látványos és szép játékot nyújtottunk. A második félidőben a fáradság már technikai hibákat hozott elő, ami miatt sajnos több gólt kaptunk lerohanásból. Végig kézben tartottuk a mérkőzést és az első perctől kezdve nyugodtan ültem a kispadon. Ki szeretném emelni, hogy ötletes, szép támadásokat vezettünk és ezek után szereztünk gólokat. Nagyon örülök a győzelemnek, aminek köszönhetően már 6 pontunk van.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (42 db kép)
MEGOSZTÁS