Gólokban gazdag, izgalmas mérkőzést játszott a megyei I. osztályban szereplő Soltvadkerti TE labdarúgó csapata a bajnokság 9. fordulójában.

A fiúk hazai környezetben fogadták október 18-án a Kerekegyházi SE gárdáját, akik ellen döntetlennel zárult a találkozó.

-Hirdetés-

A Soltvadkerti TE-nél a 8. forduló után edzőváltás történt és Marton István helyét Szabó Attila vette át a kispadon. A soltvadkertiek most 3-3-as (1-3) döntetlent értek el a kerekegyháziak ellen: Eifert – Szarka, Tóth Á., Radics, Pekker, Gillich, Molnár, Kővári, Kisa (Rimár), Viola (Frei), Rózsa.

A találkozó elején nagy védelmi hibákból szerzett gólokkal már a 33. percben 3-0-ra vezettek a vendégek. A 36. percben Kisa Pétert gáncsolták el a tizenhatoson belül és a jogosan megítélt büntetőt Tóth Árpád értékesítette magabiztosan (1-3). A szünet után mindent egy lapra feltéve támadott a soltvadkerti csapat és előbb Frei Tamás lőtt szép gólt (2-3), majd Rózsa Bence fejesgóljával egyenlítettek a soltavdkertiek (3-3). A találkozó végén a hazaiak még akár a győzelmet is megszerezhették volna, de újabb gól már nem esett.

Szabó Attila – Soltvadkerti TE edzője:

-A klub vezetői „házon belül” szerettek volna edző tekintetében változást a csapatnál. Most irányítom harmadik alkalommal a soltvadkerti gárdát és az eltelt napokban azon dolgoztam, hogy visszajöjjön az önbizalma a játékosoknak. Szerencsére sikerült felépíteni a csapatot olyan tekintetben, hogy küzdjenek, hajtsanak egymásért. Az első félidőben 0-3 után kezdtünk el megfelelően játszani és hatalmas akarattal jöttünk vissza a mérkőzésbe. Minden elismerésem a fiúké, hogy ebből a vesztett helyzetből is fel tudtunk állni és a végén még akár a győzelmet is megszerezhettük volna. A mérkőzés legnagyobb pozitívuma, hogy végre tudtunk gólokat lőni. Most újabb hazai találkozó jön majd a Kecskeméti LC ellen, melyen nagyon szeretnénk megszerezni az első őszi győzelmünket.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (54 db kép)
MEGOSZTÁS