A Kiskőrösi LC három korcsoportban szerepeltet csapatot a Déli-Régió Kölyökliga bajnokságában. A fiatal labdarúgók legutóbb október 24-én a kiskőrösi városi sporttelepen megrendezett játéknapon léptek pályára.

Az eseményen az U7, U8 és U9-es korosztályokban szerepeltek a kiskőrösiek mellett a Pécsi MFC, a Pakis ASE, a Kalocsai Méhecskék SE, a Mohácsi TE és a LUA Baja gárdái. A csapatok körmérkőzéses rendszerben játszottak egymás ellen a Bozsik Program keretében, amelyek eredményei összesítésre kerülnek a szezon végén és helyezetteket, gólkirályokat hirdetnek.

A találkozókon a Kiskőrösi LC labdarúgói működtek közre játékvezetőként
-Hirdetés-

A kiskőrösieknél az U7-es csapat Pásztor Gyula, az U8-as ifj. Pásztor Gyula és az U9-es Biácsi Gábor edző vezetésével lépett pályára. A küzdelemsorozatban Baranya, Tolna és Bács-Kiskun megye legjobb csapata mérik össze erejüket körmérkőzéses formában. Az egyes fordulóknak a benevezett csapatok közül mindig másik gárda ad otthont. Most az utolsó előtti fordulót játszották le Kiskőrösön. A záró játéknap majd Pécsen kerül megrendezésre. A kiskőrösiek most is jól helytálltak a nagyvárosok komoly klubjai ellen, amiért dicséret illeti a fiatalokat.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (65 db kép)
MEGOSZTÁS