Mint arról beszámoltunk, egy nő életét vesztette, míg másik két ember megsérült abban a balesetben, amely az 54-es főút 22-es kilométerénél történt vasárnap késő délután, Bócsa és Jakabszállás között.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Friss információink szerint egy szlovák rendszámú Opel személyautó Bócsa felől Kecskemét irányába haladt, amikor több jármű előzésébe kezdett. A manőver során azonban keresztbe fordult és a szemből érkező Toyota személygépkocsi belecsapódott a jobb oldalába.

A Toyotában hátul utazó 66 éves kalocsai asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, míg az autót vezető 66 éves kiskőrösi férfi könnyebben megsérült. Az Opelben egyedül utazó ukrán állampolgárságú 31 éves férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Nála felmerült az ittasság gyanúja, így a rendőrök mintavételre előállították.

Az ukrán férfit a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására

– tudatta megkeresésünkre Horváth Erika, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt a hatóságok teljes szélességében lezárták. A baleset körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja.

Kapcsolódó cikk
Halálos baleset Bócsa és Jakabszállás között – Helyszíni fotók
Halálos baleset Bócsa és Jakabszállás között – Helyszíni fotók
Egy szlovák rendszámú Opel személyautó Kecskemét irányába haladt, amikor több jármű előzésébe kezdett, a manőver során azonban keresztbe fordult, a szemből...
MEGOSZTÁS