Igazi alsóházi rangadót rendeztek Csengődön a megyei harmadosztályú bajnokság középcsoportjának 11. fordulójában. A Csengőd 0 ponttal, míg a tázlári csapat 4 egységgel állt a forduló előtt.

-Hirdetés-

Amíg a csengődiek szerették volna első győzelmüket megszerezni,  addig a Tázlár a pontjainak számát szerette volna hárommal növelni. Végül háromgólos tázlári győzelmet hozott az alsóházi rangadó.

Csengőd SE – Tázlári FC 1-4

A találkozó első percében már is vezetéshez juthattak volna a hazaiak. A baloldalon Pukansky Zoltán szerzett labdát és veszélyesen lőtte balról kapura. A vendégek hálóőrének bele kellett érni a lövésbe. Ezek után átvette az irányítást a vendég csapat. Három nagy ziccert is kidolgoztak és több kisebb helyzetet is kihagytak a vendégek. Legnagyobb lehetőség Vas-Molnár Károly előtt adódott kétszer is. Ám mindkét esetben bravúrral védett a hazai csapat kapusa Szabad Zoltán. Így a felek végül 0-0-s döntetlennel vonultak pihenőre.

Szabad Zoltán egyik bravúrja

Az 52. percben szerezték meg a vezetést a vendégek. Braun Márk jó húsz méterről elvégzett szabadrúgását bravúrral tolta ki a jobb alsóból Szabad Zoltán. A kipattanót viszont Vas-Molnár Károly vágta be a hazai kapuba (0-1). Két perc múlva már kettővel mentek a tázláriak. Vas-Molnár cselezgetett a tizenhatoson belül, majd precíz passzát követően Müller Norbert szerzett gólt (0-2).

Jelenet a mérkőzésről

Öt perc múlva visszajött a meccsbe a hazai együttes. Kósa Bence ívelte a labdát a védőit lefutó Szekszárdi Istvánhoz, aki egy az egyben mehetett a kapusra. Szekszárdi végül nem is hibázott és a kijövő vendég hálóőr mellett elgurította a labdát a bal alsóba (1-2). A 66. percben a Tázlár jutott büntetőhöz: A megítélt tizenegyest Vas-Molnár Károly értékesítette (1-3). A 83. percben Vincze Viktor passzolt Müller Norberthez, aki középre lőtte a labdát, melyet közelről Horváth István lőtt be a hazai kapuba (1-4).

Vas-Molnár Károly két gólt is szerezett a találkozón

Szabad Zoltán, vezetőedző Csengőd SE: Úgy érzem, hogy tartalékosan is kiállva, amit megtudtunk, azt megtettük. Azt tudomásul kell venni, hogy a bajnokság előtt másfél hónappal úgy alakultunk meg, hogy nem igazoltunk el a környező csapatoktól játékosokat, hanem olyanokat szedtünk össze, akik több éve nem játszottak. Ahhoz képest most is egy korrekt mérkőzést lehoztunk. Sok a sérültünk, próbálunk az őszi szezonon túl lenni. Csináljuk becsülettel a dolgunkat. A tavaszi szezonra tudunk egy kicsit erősíteni, átlátjuk a dolgokat és megyünk tovább tavasszal. Egy sportszerű csapattal találkoztunk a mai napon.

Csigi János, vezetőedző Tázlári FC: Egy küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl. Úgy érzem, hogy megérdemelten nyertük meg a találkozót. Sok helyzetet hagytunk ugyan ki, de ennek ellenére is sikerült a három pontot megszereznünk. Egy sportszerű és lelkes ellenféllel játszottunk.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (45 db kép)
MEGOSZTÁS