A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 12. fordulójában szomszédvári rangadót játszottak Kecelen. A november 8-án megrendezett mérkőzésen a Kecel Senior FC gárdája fogadta a Vadkert FC STE II. csapatát.

Kecel Senior FC-Vadkert FC STE II. 1-3 (1-1)

-Hirdetés-

Kecel Senior FC: Csepi – Orcsik, Lajkó, Prekajac, Kolompár, Cojder, Csehi, Dordevic, Bús Gy., Verebélyi, Juhász (dr. Almási).
Edző: Bús Csaba

Vadkert FC STE II.: Vágó (Frittmann) – Burszki, Schiszler, Szekér, Gaál, Frank, Szamosi, Windecker, Tasnádi, Gyuricza, Varga.
Edző: Frank Gábor

A találkozó kiegyenlített első félidőt hozott, amely során a hazaiak már a 6. percben megszerezték a vezetést Cojder Damir találatával (1-0) egy nagy védelmi hiba után. A soltvadkertiek a 10. percben egyenlítettek, amikor Gaál Zoltán fordult le jól védőjéről és közelről a kapuba talált (1-1).

Az első játékrészben két hatalmas gólszerzési lehetőséget hagyott ki a keceli gárda, a soltvadkertiek pedig távoli lövésekkel veszélyeztették a kaput. A 49. percben egy jobb oldali beadás után Varga Bencéről és a hazai védőkről pattant a labda a hálóba, amivel a vendégek szerezték meg a vezetést (1-2). Ezt követően nagy fölényben játszottak a soltvadkertiek, de Csepi Krisztián több bravúrt is bemutatott a kapuban és néhány esetben a kapufa is megmentette a kecelieket a góltól.

A 88. percben a soltvadkerti Burszki Zoárd találata állította be az 1-3-as végeredményt. A találkozó lefújását követően a keceli Verebélyi Tibor még a játéktéren volt, amikor reklamált a játékvezetőnél, amiért megkapta a második sárga lapját és a kiállítás sorsára jutott.

Így pattant a második soltvadkerti gól a hazaiak hálójába.

Németh Tibor – Kecel Senior FC technikai vezetője:
-A mérkőzést 30 perces késéssel tudtuk elkezdeni, mert a három szerb idegenlégiósunk nem tudott időben ideérkezni. A csapat összetételét tekintve ma jól tudtunk felállni és ez a játékunkban is megmutatkozott. Ma egy igazán izgalmas szomszédvári rangadót játszottunk, amely során szerintem mi kihoztuk magunkból a legtöbbet, a soltvadkertiek pedig talán kicsit halványabb teljesítményt nyújtottak. A csapatunk átlagéletkora magas, ezért a második félidőre elfáradtunk és a soltvadkertiek megérdemelten tudtak nyerni. A mérkőzés után sajnos kiállították Verebélyi Tibort, aki az egyik szerb idegenlégiósunk és vehemensebb vérmérsékletű. A találkozón végig felfokozott állapotban küzdött és úgy érezte, hogy a csapattal szemben történtek igazságtalan játékvezetői ítéletek, amit szóvá tett és ezért került a kiállítás sorsára. Úgy gondolom, hogy a mai összeállításunkban és hozzáállásunkkal az őszi szezon során jóval több pontot szerezhettünk volna.

Frank Gábor (kék mezben)

Frank Gábor – Vadkert FC STE II. csapatának edzője:
-Kemény mérkőzésen vagyunk túl, de azt gondolom, hogy a helyzetek alapján lehetett volna akár nagyobb különbségű is a győzelmünk. Sok helyzetünk volt a találkozón, de nem hoztunk mindig jó döntést a kapu előtt. Meglepett bennünket a hazaiak vezető gólja, de a védelmünkben sérülések miatt most új játékosok szerepeltek. A találkozón folyamatosan vettük át a játék irányítását és a második gólunkig kicsit idegesen fociztunk. A sok helyzet mellett ma rúgtunk három kapufát is, de a vezetésünk után már szerintem nem nagyon forgott veszélyben a győzelmünk. A bajnokság élcsapatai közel azonos erőt képviselnek, így nagy harc várható majd az érmes helyekért.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (68 db kép)
MEGOSZTÁS