A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 13. fordulójában a Vadkert FC STE II. csapata hazai környezetben fogadta a Kecel FC II. gárdáját. A november 14-én lejátszott találkozó 12 gólt és nagyarányú soltvadkerti győzelmet hozott.

A Vadkert FC STE II. csapata

Vadkert FC STE II.: Frittmann (Vágó) – Szekér (Tóth I.), Frei, Gaál, Papp (Somogyi), Szamosi, Dulai (Török), Radics, Varga B. (Tasnádi), Windecker, Kővári.
Edző: Frank Gábor

A Kecel FC II. csapata
-Hirdetés-

Kecel FC II.: Tóth T. – Prucser Zs., Prucser J. (Doszpod), Hugyecz (Vancsics), Patai B., Vágó, Ficsór, Brindza, Gébl, Varga F. (Kovács N.), Horváth Á.
Edző: Doszpod Ferenc

Vadkert FC STE II. – Kecel FC II. 10-2 (5-0)

Szomszédvári rangadóra készült mindkét csapat, amelynek az volt a tétje, hogy ki telelhet majd a dobogó harmadik helyén. A találkozó elején szervezetten védekezett a keceli gárda, de már ekkor is adódtak gólszerzési lehetőségek a hazaiak előtt. A 20. percben Dulai Máté futotta le a védőket és megszerezte a vezetést a soltvadkertiek számára (1-0). Ezt követően egyre nagyobb volt a mutatott játékban és a gólokban is a két csapat közötti különbség. A hazai oldalon Frei Tamás, Kővári Csaba és Radics Zoltán, a vendégeknél pedig Horváth Ákos, Patai Balázs és Brindza Tamás játszott vissza a megyei I. osztályú csapatból. Utólag elmondható, hogy a soltvadkertiek „igazolásai” sikerültek jobban, hiszen mindhárom megye I-es játékosuk kiválóan játszott, a kecelieknél pedig a visszajátszó labdarúgók nem igazán tudtak sokat segíteni a csapatukon. Nagy különbség volt különösen futás gyorsaság tekintetében a két csapat között és a támadások során a soltvadkertiek gyakorlatilag a kecelieken átrohanva szerezték góljaikat. A mutatott játék alapján az ilyen arányú hazai győzelem is megérdemelt és amennyiben Kővári Csaba a kapu előtt egy kicsit higgadtabb, akkor akár még 4-5 gólt szerezhettek volna a soltvadkertiek. Az őszi szezont így a soltvadkertiek a 3., a keceliek pedig a 4. helyen zárták.

Gólszerzők: Gaál Zoltán, Papp Róbert-2, Dulai Máté-2, Radics Zoltán-3, Varga Bence, Tasnádi Gábor, ill. Patai Balázs, Kovács Norbert.

Frank Gábor – Vadkert FC STE II. csapatának edzője:

-Most úgy alakultak a körülmények, hogy a járványhelyzet miatt a megyei I. osztályú gárda nem játszott bajnoki mérkőzést, ezért éltünk azzal a lehetőséggel, hogy a versenyszabályzat keretein belül megengedett három labdarúgó a mai napon visszajátszott a mi csapatunkban. Ezzel a lehetőséggel ellenfelünk is élt, így úgy gondolom, hogy minkét gárda igen erős összeállításban léphetett pályára. A mérkőzés előtt mi a harmadik, a keceliek pedig a negyedik helyen álltak, de amennyiben vereséget szenvedtünk volna, akkor helyet cserélt volna a két csapat a tabellán. Rangadóra készültünk és most is felvállaltuk azt a játékunkat, hogy a gyors játékosainkra alapozva vezessünk támadásokat. A mai győzelemhez igen jó teljesítménnyel járult hozzá a három megyei I. osztályú labdarúgónk, de a többiek is kiválóan játszottak. Úgy gondolom, hogy a mai teljesítményérnél jóval többre hivatott a keceli csapat, de futássebességben annyival gyorsabbak voltunk, hogy nem tudták felvenni velünk a versenyt.

Doszpod Ferenc – Kecel FC II. csapatának edzője:

-A találkozó előtt gondolkodtunk azon, hogy a járványhelyzetre való tekintettel pályára lépjünk-e az utolsó fordulóban. Megbeszéltük a fiúkkal, hogy lejátsszuk a találkozót, mert akkor a későbbekben majd nem kell ezt bepótolnunk. Tudtuk, hogy a soltvadkertieknél is játszanak majd vissza a megyei I. osztályú csapatból és mi is éltünk ezzel a lehetőséggel. Ezúton is szeretném megköszönni a három megyei I. osztályú labdarúgónak, hogy eljöttek és megpróbáltak a segítségünkre lenni. Úgy készültünk a mérkőzésre, ahogy szoktunk, de ma sajnos a futássebességben nagy különbség volt a két csapat között. Sajnáljuk, hogy így alakult a találkozó, de most a soltvadkertiek sokkal jobbak voltak. A céljaink nem változtak és továbbra is az első ötben szeretnénk végezni.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (67 db kép)
MEGOSZTÁS