A társasházak tűzbiztonsága érdekében a katasztrófavédelmi kirendeltségek a társasházak
üzemeltetői számára, a Társasházak Tűzbiztonsága Napok tájékoztató keretében az idei év novemberében is biztosítanak „személyre szabott” egyeztetési lehetőséget, azonban a pandémiás helyzetre tekintettel fokozott óvintézkedések betartásával.

-Hirdetés-

A konzultáció célja a társasházak közös képviselőinek, kezelőinek, üzemeltetőinek egyedi
tájékoztatása az általuk képviselt, üzemeltetett épületre vonatkozó tűzvédelmi előírásokról, a hatósági ellenőrzés során ott tapasztalt esetleges hiányosságokról, azok megszüntetésének lehetőségeiről.

Az érdeklődőknek a kirendeltségek biztosítják a lehetőséget, hogy kérdéseket tegyenek fel, majd a tájékoztatásokat a konkrét épületekre vonatkozóan adják meg.

A hatósági tapasztalatok alapján, a helyi sajátosságokra jellemző témajavaslatok elsősorban: utólagos homlokzati hőszigeteléssel kapcsolatos tűzvédelmi követelmények, nyílt láng biztonságos használata a háztartásban, közös területek használati szabályai, veszélyes anyagok tárolási szabályai valamint az égéstermékelvezetők ellenőrzésével és az azt követő hatósági eljárásokkal kapcsolatos ügyek.

Az egyeztetést elektronikus módon vagy telefonon lehet lebonyolítani 2020. november 23 – 27. között reggel 8:00 óra és délután 16:00 közötti időpontban.

Elérhetőségeink:
Kiskunhalasi Katasztrófavédelmi Kirendeltség (6400 Kiskunhalas Kőrösi út 15.)
Telefon: (+36-77) 421-355
kiskunhalas.hot@katved.gov.hu

MEGOSZTÁS