A Kiskőrösi Bem József Általános Iskola Páhi Általános Iskolájában másfél évvel ezelőtt fogalmazódott meg, hogy az iskola udvarán lévő elöregedett padokat jó lenne lecserélni, de anyagi forrás hiányában ez váratott magára. A diákok előszeretettel használták a meglévő régi padokat, sőt jó idő esetén sokszor az udvaron tartják meg a tanórát is.

Supka Zsolt, a Wald-Trans Kft. ügyvezetője nemrégiben felajánlást tett és biztosította az ehhez szükséges faanyagot. Az iskolából pedig Kakulya István jelentkezett, hogy összerakja a padokat és vállalta a munkálatok oroszlánrészét. Segítői is akadtak Romfa Anikó, Vetró József és Vetró Bálint személyében.

A padokat Vetró József, Kakulya István és Vetró Bálint készítették
-Hirdetés-

Az önzetlen felajánlásoknak köszönhetően négy kültéri pad került az iskolához. A tervezésnél szempont volt a mozdíthatóság, hiszen a gyerekek kedvük szerint helyezik át az eszközöket hol napos, hol árnyékos helyre. Az iskola szerencsés helyzetben van, mert mindig vannak olyan szülők, akik munkájukkal, felajánlásaikkal támogatják az intézményt– tudtuk meg Vetróné Nagy Szilvia igazgatótól.

MEGOSZTÁS