Egy babakocsit toló keceli édesanya és a vele lévő 5 és 9 éves gyermekei a zebrán keltek át, amikor elütötte őket egy autó.

A Volkswagen kisbusz a város központja felé tartott. A sofőr későn észlelte a neki balról érkező családot, vészfékezett és próbálta kikerülni a gyalogosokat, de ennek ellenére elütötte őket. Az anya, amikor látta, hogy csúszik feléjük az autó, a babakocsit átlökte az úton, így a benne lévő picinek nem esett baja. Az anyuka és a másik két kisgyermek vagy 8-10 m-re repültek el a zebrától. Úgy tudjuk, a helyszínre két mentőautó is érkezett. Az anyuka és a két kisgyerek megsérültek, őket kórházba szállították. A kisbuszban egyedül utazó férfi elmondta, még soha nem volt balesete, mindig nagyon figyel, de most hibázott. Amikor meglátta a gyalogosokat, vészfékezett, de vizes, nyálkás úton az autó megcsúszott és nem tudta már irányítani sem.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

A helyszínelés idejére a rendőrök az érintett útszakaszt félpályán lezárták. A baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (15 db kép)
MEGOSZTÁS