Idén decemberben 14 bátor kisgyermek jelentkezett a Petőfi Sándor Művelődési Központ online Mikulás-váró versszavaló versenyére, akik a Mikuláshoz kapcsolódó legkedvesebb versüket szavalták el.

A beérkező verseket egy négytagú zsűri bírálta el, figyelembe véve az előadásmódot, az érthetőséget és a teljes összhangot. Az első három helyezettnek és a különdíjasnak járó tárgynyereményeket a Petőfi Sándor Művelődési Központ, a Kiskőrös TV, a Kiskőrösi hírek és vira.hu ajánlotta fel.

-Hirdetés-

Dávid Edit, a Kiskőrös TV főszerkesztője, Papp Róbert dedikált verseskötetét ajánlotta fel különdíjként. Ezt a díjat az összesített eredmény alapján, a negyedik helyen végzett Litauszki Domonkos kapta, akinek versválasztása teljesen lenyűgözte a zsűrit.

Litauszki Domonkos

Boda Zsuzsa, a Kiskőrösi hírek főszerkesztője, egy karácsonyi könyvet és télapós tollat ajánlott fel a harmadik helyezettnek, Komlósi Sárának, aki előadása végén hópihéket szórt el, mely szívünket is ünneplőbe öltöztette.

Komlósi Sára

Jómagam, a vira.hu hírportál nevében egy ajándéktárgyakat és írószercsomagot tartalmazó ajándékcsomagot ajánlottam fel a második legügyesebb szavalónak Benyik Boglárka lett, aki vidám, dallamos és mosolygós hangjával adta elő Zelk Zoltán versét.

Benyik Boglárka

Szabadi-Maglódi Kitti intézményvezető, a Petőfi Sándor Művelődési Központ nevében ceruzakészletet, plüss figurát és sok-sok édességet tartalmazó ajándékcsomaggal jutalmazta meg a zsűritagok összesített pontjai alapján az első helyen végzett Baumgartner Zsoltot, aki teljes beleéléssel adta elő az általa választott verset.  

Baumgartner Zsolt

Akik helyezést nem értek el, de jelentkeztek a felhívásra, azoknak egy-egy tábla csokival kedveskednek a művelődési központ dolgozói: Szegedi Lacus, Benyó Dóra, Bálint Máté, Gál Boglárka, Major Mátyás, Nánási Zselyke, Gudmon Brigitta, Litauszki Vince, Csanádi Gréta és Aszódi Péter.

Az ajándékokat és csokikat december 7-től (hétfő) 8-16 óráig, előre egyeztetett időpontban lehet személyesen átvenni a művelődési központban. Időpontot egyeztetni a 78/312-315-ös telefonszámon, vagy a 06-20/2266-443-as mobilszámon lehet.

Gratulálunk mindenkinek, köszönjük verseiteket!

MEGOSZTÁS