Az ünnepek közeledtével szeretnénk minél több helyi kisvállalkozót bemutatni. Ha számotokra is fontos a hazai márkák támogatása, akkor érdemes megismerkednetek a Mini Cherry baby products termékekkel is. 

Maráz-Németh Edina fiatal édesanyaként tanult meg varrni, aki első varrógépét férjétől kapta. Egészen rövid idő alatt vált szenvedélyévé ez az igazán ősi szakma. Olyannyira lelkes, hogy nemrégiben saját vállalkozást alapított. Elsősorban babaholmikat készít, de tervei között sok más is szerepel. 

-Hirdetés-

 

Ismerjétek meg Edinát és a Mini Cherry baby products termékeket! 

Maráz-Németh Edina és kislánya

Hogyan jött az ötlet?

Mindig is szerettem volna saját lábon állni, az alkotás pedig nagy örömmel tölt el, legyen szó bármiről, ami két kezem munkája.

Születésnapomra Lackótól kaptam egy varrógépet és elkezdtem próbálkozni a varrással. Egyre jobban ment, egyre nehezebb dolgokat is sikerült megvarrnom, így a sok sikerélmény után belekezdtem különböző bébiholmik varrásába, mint például: nyálkendők, címkekendők, plédek. Így jött az ötlet, hogy csinálhatom akár nagyban is.

Mikor és milyen céllal alapítottad meg a vállalkozást?

Vállalkozásomat idén decemberben alapítottam. Előtte hobbiként készítettem különböző babaholmikat, de a nagy keresletre való tekintettel belevághattam egy saját vállalkozásba, aminek nagyon örülök.

Mi a missziód? Mire figyelsz oda a babaholmik előállításakor?

Nagyon fontos, hogy gyermekünknek nem adhatunk akármit, ezért minden termékem prémium anyagokból készül, nagy odafigyeléssel. Az alapanyagok vásárlásakor mindig utánaolvasok, érdeklődöm, hogy melyik a legbababarátabb.

Milyen termékek találhatók meg a kínálatban?

Termékeim eddig rágóka- és cumiláncokból, nyálkendőkből, címkekendőkből, plédekből álltak. Néhány állandó anyagból készítettem őket, de voltak egyedi rendelések is. Most viszont egy nagy újdonsággal készülök. Szeretném termékeimet bővíteni ágyneműkkel, babaszoba dekorációkkal és ezeket kollekcióba gyűjteni. 10 kollekciót tervezek a 2021-es évre, fiús-lányos színekkel, mintákkal, hogy mindenki megtalálja, amit a babájának keres.

Rágóka- és cumilánc

Melyikre vagy a legbüszkébb?  

Minden termékemre büszke vagyok, nem tudnék választani közülük.

Van olyan termék, amit minden kisgyermekes családnak ajánlanál?

Hasznosnak tartom a rágókaláncokat, amik megkönnyítik babánknak a fogzási nehézségeket, vagy a cumiláncokat, amiket csak felcsíptetünk a pici ruhájára és nem hagyjuk el a cumit. Ezekből is készülhet egyedi, névre szóló, ami akár tökéletes ajándék is lehet. Nyálkendőim megvédik a babaruháját és extra nedvszívó anyagból készülnek.

Az ágyneműk, gumis lepedők, rácsvédők, babaszoba dekorációk pedig igazán esztétikusak.

Egytől egyig mindent te készítesz? Hogyan tudod mindezt összehangolni az anyasággal?

Igen, minden terméket én készítek. Akkor dolgozom, amikor Mirci alszik. Este szabok, a délutáni alvásnál pedig varrok. Szerencsére Anyukám és Anyósom is sokat segít. Vigyáznak Mircire, egy héten egy-egy délutánt, így sok mindent el tudok készíteni, vagy akár kézbesíteni.

Hol találkozhatunk a Mini Cherry baby products termékekkel?

Egyelőre csak a Mini Cherry baby products Facebook oldalán, ahol minden termékem megtalálható, és privát üzenetben bárki kérdésére szívesen válaszolok. A későbbiekben már webáruház üzemeltetését is tervezem. 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (8 db kép)
MEGOSZTÁS