2020. december 14-én hétfőtől megszűnt az idősek elsőbbségi kiszolgálása a nyitás első órájában a postai ügyintézésnél.

„A kormányzati intézkedésekkel összhangban a postákon is változik a reggeli ügyfélkiszolgálási rend. December 14-e hétfőtől megszűnik az időseknek nyújtott elsőbbségi kiszolgálás a nyitás első órájában.
Továbbra is érvényben marad azonban az egyedi várakozási rend. A postákon egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat az ügyféltérben, ahány kiszolgáló pult működik. A többi várakozót kérjük, hogy a bejárat előtt várjon, egymástól legalább 1,5 méterre. Az ügyfelek beléptetését, irányítását – ahol szükséges – segítik a postai munkatársak.

-Hirdetés-

A megelőzés közös érdekünk, ezért ügyfeleink szíves megértését kérjük.

A koronavírus-járvány miatt, a Magyar Posta számtalan intézkedést hozott. Ezek továbbra is érvényben vannak. Jelenleg is érintésmentes kézbesítéssel adják át a postai munkatársak a személyes átvételt igénylő küldeményeket, aláírás helyett igazolványadatok bemutatásával. A postákon, kézbesítéskor, az üzemekben és az irodákban is kötelező a maszk folyamatos használata, a nagy létszámú telephelyeinken pedig a munkába érkezéskor a testhőmérsékletmérés. Általános előírás a gyakori fertőtlenítés és takarítás.

Köszönjük türelmüket!”

Magyar Posta Zrt. – olvasható a közleményben. 

 

Forrás: https://www.posta.hu/ 
Kiemelt kép: illusztráció 

MEGOSZTÁS