Egy jó masszázs csodát tehet! A tél a “bekuckózás”, a magunkra figyelés és lelassulás időszaka az évben. Különösen igaz ez az idei, minden tekintetben rendhagyónak mondható évre. Kiskőrösön tevékenykedő masszőrökkel beszélgettünk arról, hogy ki milyen fajta masszázzsal várja a kényeztetésre vágyó vagy valamilyen problémával küszködő vendégeit.

-Hirdetés-

 

   Varga Zsolt

2011-ben hozta létre a Mandala Műhelyt Kiskőrösön. Mindig különös érdeklődést mutatott a keleti vallások és filozófiák iránt, ezért masszőrként is a hagyományos keleti irányzatok felé fordult, így lett ájurvédikus masszőr valamint tibeti hangmasszőr. 

Miben különböznek a keleti masszázsok a nálunk megszokott kezelésektől?

A keleti, holisztikus (teljes testet figyelembevevő) szemléletet követve, azt vallom, hogy minden betegség esetén érdemes a tünetek kezelése mellett a probléma mélyén húzódó lelki okokat is feltárni és kezelni. A betegségek okai általában a lelkivilágunkban keresendők. Célom a hang és rezgésterápiával, hogy segítsek a hozzám fordulóknak abban, hogy az egészségükben bekövetkezett kibillenés okát felismerjék, megoldják és elengedjék. Így lehetőségük lesz a könnyebb és gyorsabb testi-lelki regenerálódásra.

Kinek ajánlanád a hangmasszázst?

Kimondottan javaslom abban az esetben, ha úgy érzed, elakadtál az életedben, és nem találod az utadat. A hangok és rezgések visszavezetnek a tiszta, valódi önmagadhoz, és segítenek átlendülni, amikor elakadást érzel az életedben.

Mit lehet tudni a nálad olyan nagyon népszerű ájurvédikus masszázsról?

Az ősi, indiai ájurvédikus masszázs egy olajos vagy gyógynövényporos száraz kezelés, amely egyaránt méregteleníti a testet és a lelket is. Egyénre szabott meleg növényi olajokkal vagy gyógynövény őrleményekkel történő masszázs során lehetőség van a mai rohanó világban az idegrendszer és az elme lassítására. Ezek mellett javítják a bőr rugalmasságát és az izmok tonizálását, de segíthetnek alvászavarok, emésztési problémák és keringési rendellenességek kezelésében is. 

Hogyan lehet téged elérni?

Munkanapokon fogadom a vendégeimet egész nap előzetes bejelentkezés alapján. Időpont foglalás a Facebook oldalamon üzenetben lehetséges. 

 

   Viesz Péter

5 éve dolgozik a szakmában, és a vendégek egyéni igényei szerint válogat a gyógy-svéd-sport- és frissítő masszázsfogások közül. A masszázsok mellett foglalkozik izületi kimozgatással vagy “lágy csontkovácsolással” is. Leginkább az izmok, izületek, lágy szövetek átmozgatása és az ehhez kapcsolódó mozgásszervi problémák kezeléséhez nyújt segítséget.

Hogyan lett belőled masszőr?

5 évvel ezelőtt költöztem Kiskőrösre, és akkor kezdtem el képezni magam ezen a területen. Először  kezdtem dolgozni masszőrként, aztán menyasszonyom és családom támogatásával lassan a szenvedélyemmé vált a szakma.

Mit szeretsz legjobban a szakmádban?

Mindig egy célom van, hogy egy adott panaszt a legjobb tudásom szerint, minél gyorsabban megszüntessem. Azt hiszem, ebben a szakmában nagyobb öröm nincs is, mikor fájdalom nélkül boldogan köszönnek el tőlem a vendégeim.

Hol lehet többet megtudni a tevékenységedről, és hogyan lehet  bejelentkezni hozzád?

Közösségi oldalaimon, a Facebook és Instagram oldalaimon könnyen elérhetnek az érdeklődők. Ezeken az oldalakon igyekszem hasznos, aktuális információkat és tanácsokat adni a követőimnek.
Igyekszem olyan időpontokban dolgozni, hogy mindenki számára megfelelő legyen, így akár este 6 után vagy hétvégén is fogadok vendégeket. Szeretném, ha olyanok is eljutnának hozzám, akik napközben dolgoznak, viszont nagy szükségük lenne a szolgáltatásaimra. Természetesen telefonon is várom az érdeklődőket a következő telefonszámon: Viesz Péter: 06205164046