Akasztói magánszemélyek és vállakozók, valamint a Vöröskereszt adományaiból több száz embert sikerült karácsony közeledtével “megajándékoznia” az akasztói önkormányzatnak. 

-Hirdetés-

Meglepetésként az akasztói szépkorúak számára, Tóth Sándor ötletgazda javaslatára köszönettel elfogadtuk az Akasztói Vadásztársaság felajánlását és azt még hússal kiegészítve önkormányzatunk minden 75 év feletti lakosának kijuttattunk egy-egy adag pörköltet, egy palack borral és rétessel. Mindösszesen 300 adagot. Ezúton fejezem ki köszönetünket Tóth Sándornak, az Akasztói Vadásztársaságnak, Beszedics Lászlónak, Németh Csaba cukrásznak, Oravecz Dánielnének, Németh Lászlónak. Szakácsainknak: id. Papp Imrének, Németh Györgynek, Suhajda Simonnak és Juharos Jánosnak az ízletes pörköltért. A kiporciózásban és kiszállításban segítő Faluház, Idősek Napközi Otthona, Óvoda és Polgármesteri Hivatal dolgozóinak – írja közösségi oldalán Suhajda Antal, Akasztó polgármestere. 

Hozzátette: december hónapban közel 100 lakos, köztük rászoruló családok kaptak támogatást több magánszemélytől és a Vöröskereszttől is. 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (14 db kép)
MEGOSZTÁS