Mindjárt itt a téli a szünet és az ünnepek. Az igazi karácsony rajongók nem csak lélekben készülnek az ünnepi időszakra, hanem szétnéznek az alkalmazások világában is. Összeszedtünk nektek néhány olyan appot, ami a karácsonyról szól.

 
-Hirdetés-

Karácsonyi ajándékok

Ha szeretnétek jó előre felkészülni, hogy kit mivel fogtok meglepni, akkor érdemes feljegyezni az ötleteket. Ha letöltitek a Christmas Gift List nevű alkalmazást, akkor biztosan nem felejtitek el, hogy mit találtatok ki, kinek van már ajándéka és kinek nincs. Az alkalmazáson belül egyébként arra is van lehetőség, hogy egy adott személyre beállítsatok egy költségvetést, a karácsonyi listát pedig jelszóval tudjátok védeni, így tuti nem kerül illetéktelen kezekbe.

Visszaszámlálás

Alig várjátok a karácsonyt? Akkor indulhat a visszaszámlálás! Ehhez csak le kell töltenetek a Christmas Countdown nevű appot. Az alkalmazás minden nap jelzi, hogy mennyit kell még aludni karácsonyig, és az adventi vasárnapokon kibonthattok egy „ajándékot”. Az ajándék lehet például egy szép karácsonyi háttérkép, vagy egy szuper ötlet, amivel meghitt hangulatot teremthettek.

Karácsonyi zene

Ebben az időszakban bármennyi karácsonyi zenét meghallgatnátok? Erre megoldás lehet egy karácsonyi rádió, ahol végtelen mennyiségben szólnak az ünnepi zenék. Itt van például a Christmas Radio & Podcasts nevű app. Az alkalmazás segítségével 150 különböző csatorna kínálatából válogathattok, így biztos, hogy soha nem fogy el a karácsonyi zene.

Egy kis ünnepi játék

Ha szeretnétek nagyokat nevetni a családdal, akkor próbáljátok ki a Xmas Dance nevű alkalmazást. A játék lényege nagyon egyszerű, de annál szórakoztatóbb. A kezdésnél válasszátok ki a karácsonyi hátterét, ahol „táncolni szeretnétek”, aztán készítsetek magatokról szelfit. Ha készen vagytok, akkor indulhat is móka, a virtuális tánc.

Ha valami hosszasabb és tartalmasabb kikapcsolódásra vágytok, akkor nézzétek meg a Guessy nevű appot. A játékot ketten vagy csapatokban is tudjátok játszani. Válasszatok egy témakört, amiben mindannyian jók vagytok. Döntsétek el a játékidőt és azt, hogy mutogatni vagy körülírni fogjátok a feladványokat. A játékban több, mint 20 kategória/témakör érhető el.

eduline.hu

MEGOSZTÁS