A koronavírus 2. hullámával szembenézett, emellett komoly döntéseket hozott a település közösségi életének figyelembevételével.  A beruházások viszont folyamatosan zajlottak Tabdin. Joggal vetődik fel a kérdés, hogy egy ilyen év után, hogyan fog telni a karácsonya Fábián Sándornak, Tabdi polgármesternek.

-Hirdetés-

„Röviden: békében és szeretetben és sok pihenéssel. A családom, a gyermekeim körében fog telni és reményeim szerint egy kis sport, egy kis horgászat is bele fog férni. Amennyiben a korábban meghozott szabályok megmaradnak, akkor az ember túl sok mindent nem tud tenni. Mivel nagy gyerekeim vannak, akik középiskolába és főiskolára járnak, így közös programot fogunk szervezni.

Az ünneplés során a 10 főt nem fogjuk túllépni: édesanyámmal és két testvéremmel szoktunk ünnepelni. Többnyire az a szokás, hogy egyik nap összeülünk az egyik családtagnál és utána mindenki marad otthon, és pihenéssel tölti a karácsony többi napját.

Ami nem hiányozhat az asztalról az a halászlé, amit mindig én főzök. Szeretek főzni, napi rendszerességgel űzöm ezt a hobbit. Az időseknek szánt marhapörköltet is két képviselőtársammal együtt készítettük el, 90 kilogramm marhahúsból.

Az éjféli misén minden évben részt veszünk és ha plébános atya kinyitja a templomajtót – és jelen pillanatban úgy tűnik, hogy igen – akkor mi ott leszünk” – mesélte Fábián Sándor, Tabdi polgármestere. 

MEGOSZTÁS