A megyei I. osztályban szereplő Soltvadkerti TE női kézilabda csapata az ősszel mindössze egy győzelmet aratott és jelenleg 2 ponttal a 8. helyről várhatják a folytatást. A csapat szerencsés, mert a járványhelyzetben is tudtak készülni és nem voltak csarnokhasználati gondjaik.

A csapat edzője Opauszki Péter elmondta, hogy a csapattal a féli felkészülést január 4-én kezdték el. A edzések alkalmával a fizikai állóképességet fejlesztő gyakorlatok kerültek előtérbe és fokozatosan térnek majd át a taktikai, technikai jellegű mozdulatokra. Természetesen sokszor előkerül a labda is, a passzok, indítások, kapura lövések és ügyességi gyakorlatok alkalmával.

Szauter Orsolya érkezett Soltvadkertre új játékosként Nemesnádudvarról
-Hirdetés-

A heti 2 edzés alkalmával 10 fölötti létszámmal tudtak dolgozni. A játékoskeretből nem távozott senki, viszont a Nemesnádudvar csapatától érkezett Szauter Orsolya. Az edző úgy fogalmazott, hogy a járványhelyzetben még nem tudni mennyire felkészült csapatok lesznek a bajnokságban a tavaszi szezonban. A gárda jelenleg sereghajtó 2 ponttal, melyen szeretnének változtatni, győzni  Kiskunhalas és Kiskunmajsa ellen és előrébb lépni a tabellán.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (50 db kép)
MEGOSZTÁS