Ismerősen cseng Gregg Braden, Dr. Joe Dispenza és Balogh Béla neve? Ha nem, ismerje meg a három szerzőt és merüljön el a spiritualitásban!

Az ezoterikus könyvek világában olyan zseniális írók alkotnak, akik számtalan titkot osztanak meg velünk, melyekben az emberiség ereje rejlik. Cikkünkben bemutatunk három olyan ezoterikus szerzőt – Dr. Joe Dispenza, Gregg Braden, Balogh Béla – akiknek munkásságuk csodálatra méltó, kiemelkedő műveik pedig egy teljesen más univerzumot tárnak elénk.

-Hirdetés-

 

Dr. Joe Dispenza

Dr. Joe Dispenza az ezoterikus írók egyik legnagyobb sikertörténete. Hat kontinensen, több mint 33 országban tartott előadásokat a legkülönbözőbb témákban. Könyveinek középpontjában az az elmélet áll, hogy minden ember testében ott rejlik a lehetőség, hogy meggyógyítsa magát bármilyen betegségből, és olyan életet teremtsen magának, amilyet szeretne, pusztán mentális módszerekkel. Technikáját bizonyítja, hogy súlyos gerincsérüléssel járó autóbalesetéből orvosi segítség nélkül, kizárólag mentális módszerekkel épült fel. Leghíresebb könyve a „A placebo te magad légy!”, mely nemzetközi hírnevet és elismerést szerzett neki.

Gregg Braden

Gregg Braden 20 éven keresztül, távol a modern civilizáció végtelen nyüzsgésétől, kis hegyi falvakat járt. Utazásai alatt eredetünk és létezésünk foglalkoztatta, melyet több könyvön keresztül tárt a világ elé. 12 díjnyertes könyvét 40 nyelvre fordították le. Leghíresebb könyve „Az isteni mátrix”, mely összekapcsolja a 20 év vándorlás tanulságait 10 év modern körülmények között folytatott kutatással. Nagysikerű könyvében kifejti, hogy az isteni mátrix a saját világunk, amelyben egyszerre vagyunk saját magunk, ugyanakkor mi képviseljük azt is, amit szeretünk és gyűlölünk.

Balogh Béla

Balogh Béla Erdélyben született, és ott is végezte mérnöki tanulmányait. Saját bevallása szerint a materializmus szellemében nőtt fel, a legjobban jövedelmező karriert választotta és hagyta, hogy minden döntését a pénz irányítsa. Harminchat éves korában teljesen megváltozott az élete. Elfordult korábbi szokásaitól és munkájától. Felismerte, hogy egyszerre vagyunk saját magunk és egy fizikai valónktól független energialény. Egyik leghíresebb könyve „A tudatalatti tízparancsolata”, melyben egyedi módszerével létezésünk magyarázatát kutatja.

Összegzés

Az ezoterikus könyvek világában minden kérdés újabbakat szül, a legnevesebb szerzők pedig ezekre a kérdésekre keresik a megfelelő magyarázatot. A spiritualitás útjára lépve találkozhatunk többek között Dr. Joe Dispenza, Gregg Braden és Balogh Béla különleges, tanító jellegű műveivel.

Írta, képek: Galambos Dániel

MEGOSZTÁS