Barátságos labdarúgó mérkőzést játszott egymással február 6-án a Kaskantyúi FSE és a Csengőd SE gárdája. A Kaskantyún lejátszott találkozó 8 gólt hozott, és a hazaiak győzelmével zárult.

Kaskantyúi FSE – Csengőd SE 5-3 (3-2)

A Kaskantyúi FSE gárdája
-Hirdetés-

Kaskantyúi FSE: Kovács Norbert (Tóth Tibor) – Grijnovitz, Győrfi, Ficsor, Lucza, Varga Szabolcs, Moklnár Dániel, Dézsi, Bránya, Farkas Dávid, Jóvér Patrik.
Csere: Kovács Norbert, Biloscsuk, Máthé, Tompai, Tóth János, Horváth István, Kismók, Horvát Róbert, Csipkés, Tómán.
Gólszerző: Dézsi-2, Varga Szabolcs, Farkas Dávid, Jóvér
Edző: Virág Tibor

 
Virág Tibor

Virág Tibor – Kaskantyúi FSE edzője:

Ez a találkozó volt számunkra idén az első felkészülési mérkőzés. Az edzéseinket most Kiskőrösön tartjuk, ahol villanyfény mellett tudunk focizni, amiért ezúton is szeretnék köszönetet mondani a Kiskőrösi LC vezetésének. A heti egy edzésünk pénteki napokon van, ami mellett barátságos találkozók lejátszásával próbálunk felkészülni a bajnoki rajtra. Kerestük a lehetőségeket, hogy a környékbeli csapatokkal összedolgozva „fiókcsapatként” kapjunk az első keretből kimaradó játékosokat, ami sajnos nem sikerült. Végül, Szabadszállás együttesének vezetőjével, Pandúr Lászlóval tudtunk egy olyan megállapodást kötni, miszerint a klubjuk átad nekünk játékosokat. Ennek keretében, ma már 7 Szabadszállásról érkező játékos lépett pályára a csapatunkban. Meg kell említenem, hogy ők heti két alkalommal Szabadszálláson is edzenek, és Izsákról is van hasonló módon több labdarúgó a keretünkben. A kapusunkat, Kovács Norbertet leigazolta a megyei I. osztályú Szabadszállás csapata, így most ezen a poszton gondjaink vannak.

Úgy gondolom, hogy a Kaskantyún tapasztalható jó hangulat és a kiváló közösségi szellem vonzza a játékosokat, így a keretben most 11 próbajátékos van. A tavaszi szezont a csapatépítésre szánjuk és nyáron, még néhány új labdarúgó leigazolásával egy kicsit komolyabb játékerőt képviselő csapatként szeretnénk szerepelni a bajnokságban. Ehhez az osztályhoz minden feltételünk biztosított, és folyamatosan fejlesztjük a sporttelepet.

Elkészült az öltözőnk, amelyben két 60 m2-es öltöző van. Kiépítettük a fűtésrendszert és az épület falainak szigetelését is elvégeztük. A pályán újak a kapuk, a kispadok, elektromos eredményjelzőnk, 100 fős nézőterünk van, és a tavaszi szezon kezdetéig 400 m labdafogó háló kerül a játéktér köré. A nyugodt működéshez minden biztosított, így a közeljövőben ehhez szeretnénk egy megfelelő erősségű csapatot összehozni.

A Csengőd SE csapata.

Csengőd SE: Bódi – Pukansky, Szli, Perecz, Bartha, Denkmajer, Kiss S., Karf, Al-Kubati, Czene, Lukács.
Csere: Endre, Hegedűs, Bálint. Vass.
Gólszerző: Pukansky-2, Perecz.
Edző: Szabad Zoltán, Szabó Béla

Szabad Zoltán és Szabó Béla

Szabad Zoltán – Csengőd SE edzője:

Nagyon vártuk már, hogy elkezdődjön a csapattal a közös munka. Edzéseket még nem tudtunk igazán tartani, viszont több felkészülési találkozót is szeretnénk lejátszani a bajnoki rajtig. A célunk az, hogy minél szorosabb mérkőzéseket játszunk majd az ellenfeleinkkel. Télen próbáltunk erősíteni új játékosokkal, de az tapasztalható, hogy ebben az időszakban nagyon nehéz bárkit leigazolni. A tavaszi szezonra 4-5 új labdarúgó érkezik a keretünkhöz Dunaújváros környékéről. Az egyik nagy erősítésünk lehet Bartha Tibor, aki korábban az NB III-ban szerepelt Iváncsa, és Velence csapatiban. Sok olyan játékosunk van, akik már abbahagyták az aktív játékot, és nálunk újrakezdték, vagy valamelyik klub ifjúsági csapatában szerepeltek korábban.

Nagyon köszönöm a kaskantyúi csapat vezetőjének, Virág Tibornak a baráti fogadtatását, amelyet a későbbiekben majd mi is szeretnénk viszonozni.

A klub működésével kapcsolatban kell elmondanom, hogy ígéretet a Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség részéről ígéretet kaptunk a TAO támogatás bevonásának segítésére. A tervünk az, hogy a játékteret feljavítsuk, valamint az öltözőt is felújítsuk. Az önkormányzat részéről Pivarcsi Csaba polgármester és a képviselő-testület is a támogatásáról biztosított bennünket a pálya üzemeltetési feladatainak elvégzésében.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (45 db kép)
MEGOSZTÁS