Az otthonteremtési programnak és az államilag támogatott, alacsony kamatozású otthonfelújítási kölcsönnek köszönhetően egyre többen fognak házfelújításba, vagy családi ház építésébe Kiskőrös térségében is.

2021. január 1-jével lépett hatályba a rendelet, mely szerint minden család egyszer élhet az otthonfelújítási támogatással. A támogatás összege a számlával igazolt felújítási költségek 50%-a, de legfeljebb 3 000 000 forint. A támogatás összegében az anyagköltség, illetve a vállalkozói díj 50-50%-os arányban szerepelhet. Akkora támogatást lehet igénybe venni, amennyit jónak tartanak az igénylők, nem muszáj igénybe venni a maximális 3 millió forintot, de legalább 6 millió forintos beruházással lehet jól járni, hiszen ennek 50%-ára jár a támogatás. 

Gyermekre vonatkozó feltételek
  • Legalább egy együttlakó gyermek kell a támogatáshoz, a legalább 12 hetes magzatok és a nagykorúvá vált, a 25. életévüket még be nem töltött együttélő gyermekek is beszámítanak,
  • a gyodra jogosító gyermekek esetében nincs életkori határ.
Szülőkre vonatkozó feltételek
  • Házaspárok és élettársak mellett egyszülős családok és különélők, elváltak is élhetnek a lehetőséggel,
  • a különélők esetében az a fél jogosult, aki neveli a gyermeket, de ha például 1-1 gyermeket nevelnek, akkor 1,5-1,5 millió forintot vehetnek igénybe,
  • az egyik fél dönthet úgy, hogy átadja a támogatásra a jogot a másik szülőnek.
-Hirdetés-

 

A legnagyobb segítség, ha a kivitelezést és anyagbeszerzést is egy helyen intézhetjük.

Krizsán János és felesége Krizsán-Tanító Barbara 2017 óta vezetik közösen üzletüket Kiskőrösön, ahol a kivitelezést és az anyagbeszerzést is rájuk bízhatjuk. Barbara vezeti a Design Centert, mely márciustól az Izsáki út 13. szám alatt 600 m2 -es bemutatóteremmel, valamint óriási választékkal várja érdeklődőit.

Az üzletben mindenki számára elérhető áron kínálnak jó minőségű csempéket, padlólapokat, homlokzati burkolatokat, fürdőszoba bútorokat és kiegészítőket, szanitereket, burkolási segédanyagokat, térköveket, tapétákat, beltéri nyílászárókat, WPC kerítéselemeket, WPC teraszburkolatokat, WPC falburkolatokat, 3D falpaneleket. Mindezeket rövid határidővel, Kiskőrös területén pedig ingyenes szállítással juttatják el megrendelőik építési területére.

A Design Center – Burkolási és Építőanyag Szaküzletben az alábbi munkákra tudjátok igénybe venni a támogatást: 

  • belső tér felújítása, ideértve a lakás helyiségeinek belső fali, padló-, födém- vagy álmennyezeti burkolat cseréjét, felújítását, festését, tapétázását, a galériaépítést, a belső lépcső kialakítását és cseréjét, a szaniterek és a belső nyílászárók beépítését vagy cseréjét,
  • kerítés építése,
  • térburkolat készítése, cseréje. 

Üzletükben a fentebb felsorolt termékekre, illetve az ezzel járó munkálatokra is igénybe vehető az állami finanszírozású otthonfelújítási támogatás. Szükség esetén áruhitel szolgáltatásra is lehetőségetek van. 

Ha a Design Centerben járunk, már nem csak a képzelőerőnkre kell hagyatkoznunk a tervezés során.

A Design Center bemutató termében kiállított fürdőszobákból ötleteket meríthetünk. Láthatjuk, hogy egy-egy csempecsalád, zuhanykabin vagy csaptelep hogyan mutat egy kész fürdőszobában. Nincs szükség kockás papírra, élénk képzelőerőre, hiszen a 3D látványtervező program segítségével könnyedén megterveztethetjük és elképzelhetjük saját fürdőszobánkat. Megnézhetjük ugyanazt a fürdőszobát különböző kádak, mosdók, burkolatok beépítésével, megkönnyebbítve a választást. Ettől az évtől különböző belsőépítészeti csomagok közül is választhattok, illetve igénybe tudjátok venni belsőépítész segítségét is, aki a belső terek teljeskörű tervezéséhez nyújt segítséget bútorozott alaprajzokkal, burkolatkiosztási tervvel, fotorealisztikus látványtervekkel. A tervezési folyamat utolsó fázisaként elkészíti a kiviteli tervdokumentációt. Ez a tervezés záró dokumentuma, amely tartalmazza a végleges 3D látványterveket és a részletes kiviteli műszaki rajzokat valamennyi szakipar és kivitelező számára.

Helyi referenciákkal rendelkező kivitelező cég aranyat ér.

Krizsán János már több mint 10 éve dolgozott az építőiparban, amikor 2015-ben megalapította saját vállalkozását. Csapatával igyekeznek teljes körű szolgáltatást nyújtani megrendelőiknek. Vállalnak burkolást, festést, gipszkartonozást és hőszigetelést, valamint WPC telepítést is. Kiskőrös térségében számos olyan munkát találhatunk, melyek a cég referenciájaként szolgálhatnak.

Ha megbízható kivitelező cégre van szükségetek, hívjátok Krizsán Jánost a 06 70 271 3271 telefonszámon, illetve keressétek fel a Design Center szaküzletet Kiskőrön az Izsáki út 13. szám alatt! Kövessétek nyomon akciós termékeiket és folyamatosan megújuló árukészletüket a szaküzlet Facebook oldalán!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (8 db kép)
MEGOSZTÁS