Tabdi Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be a TOP-4.1.1-16- Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése című felhívásra. A projekt 13 000 000 Ft vissza nem térítendő uniós támogatásból, és az önkormányzat által biztosított önerőből valósult meg.

A TOP-4.1.1-16-BK1-2017-00006 azonosító számú ”Egészségügy fejlesztése Tabdin” című projekt keretébe a Tabdi Szent István utca 3. (Tabdi 402/1 hrsz) szám alatt lévő ingatlanon kialakításra került egy orvosi rendelő és egy fogorvosi rendelő. A meglévő orvosi rendelő mellé került a korábban másik épületben lévő fogorvosi rendelő.

-Hirdetés-

A betegek szempontjából mindenképpen kedvezőbb, hogy egy helyen történik a betegellátás. Az épületben helyet kapott egy orvosi rendelő, egy asszisztensi iroda, egy fogorvosi rendelő, váróterem, mosdóhelyiségek, akadálymentes WC, raktár, kazánház.

A pályázaton elnyert támogatásból az építészeti munka valósult meg (kőművesmunka, ácsmunka, bádogozás, villanyszerelés, burkolás, szerelvényezés, felületképzés, stb).
Az önkormányzat saját forrásból szerezte be a rendelők berendezéseit (székek, asztalok, szekrények, betegágy), illetve az ellátáshoz szükséges alapfelszereléseket (műszerek, gépek, eszközök).

Továbbá az udvaron lévő parkoló kiépítése is önerőből valósult meg. 

További információ: http://tabdi.hu/palyazatok/egeszsegugy-fejlesztese-tabdin

Sajtóközlemény

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (12 db kép)
MEGOSZTÁS