A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Kiskőrösi LC gárdája igen rossz formában kezdte a tavaszi szezont. Az együttes az idén lejátszott négy mérkőzésen két döntetlen mellett két vereséget szenvedett.

A kiskőrösiek a bajnokság 16. fordulójában a Tiszakécskei LC II. csapatát fogadták hazai pályán, akiktől 2-1-es (0-0) vereséget szenvedtek: Tóth Z. – Barkóczi, Hajnal, Mihály, Mokrickij (Vajda), Juhász, Nagy A. (Filus), Pintyi, Petrovics (Tóth Á.), Dunai (Simon), Salami.

-Hirdetés-

A hazai csapatban az előző héten szerepelt kezdőhöz képest több változás is volt, így a kapuban Tóth Zoltánnak szavazott bizalmat Miskovicz Bálint edző és helyet kapott Dunai Rudolf, Petrovics Kevin-Pál, valamint Mokrickij Viktor is. A mérkőzésen a kiskőrösiek játszottak fölényben, a tiszakécskeiek pedig megpróbáltak szervezetten védekezni és kontratámadásokkal veszélyeztetni. A második félidőben Salami Eugene szerezte meg a vezetést az 54. percben a hazaiaknak (1-0). Ezt követően több nagy gólhelyzete is volt a kiskőrösieknek, de nem tudtak élni a lehetőségekkel. A Tiszakécske a 76. és a 83. percben is a hálóba talált gyors kontratámadások végén és megfordították ez eredményt (1-2). A találkozó nagy részében a kiskőrösiek irányították a játékot és a hazaiak kezében volt a győzelem, de a nagy akarással, lelkesedéssel focizó vendégek két védelmi hibát kihasználva nyerni tudtak.

Miskovicz Bálint

Miskovicz Bálint – Kiskőrösi LC edzője:

-A mai mérkőzésen a kezdőcsapatban több változás is volt azzal a céllal, hogy egy kicsit felfrissüljön a keret. Sajnos a személyi változások nem hoztak megfelelő eredményt és a mutatott játékban sem tudtunk jelentősebben előrelépni. Felhívtam a fiúk figyelmét arra, hogy a pályán beszéljenek, szóljanak egymásnak a különböző játékhelyzetekben. Az első gólt kommunikáció hiánya miatt kaptuk, a másodikat pedig egy fegyelmezetlenség előzte meg. Mindezek mellett gólhelyzetek sokaságát hagytuk ki és a végjátékban pontatlanok voltunk. A támadásvezetések során nem voltunk elég hatékonyak és elkerülhető gólokat kaptunk, ami az ősszel nem volt ránk jellemző. Nagy a feladat most, hogy ebből a gödörből, hogyan mászunk ki, de csak együtt tudjuk ezt megoldani. Úgy gondolom, hogy egy győzelemmel el tudnánk indulni a felfelé vezető úton. Még vezetjük a bajnokságot és így ellenünk mindenki megkettőzött erővel készül és játszik. A továbbiakban sokkal fegyelmezettebben, odaadóbban kell játszanunk. Úgy tűnik, hogy most a jó játék elmarad és csúsznunk, másznunk kell a pályán a pontokért.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (49 db kép)
MEGOSZTÁS