Idén rendhagyó módon, online formában került megrendezésre a Diákközgyűlés február 24-én a Kiskőrösi EGYMI-ben. Az első napirendi pont az észrevételek, javaslatok elmondása volt. Az osztályok képviselői megfogalmazhatták véleményüket.

Több osztály is jelezte, hogy szeretne focikaput, kosárlabda palánkot az udvarra, de voltak osztályok, akik megköszönték az eddigi programokat és az év elején kapott fejlesztő játékokat. Ezekre Markó Ibolya intézményvezető asszony válaszolt.

-Hirdetés-

A menzával kapcsolatban is sok kérés és kérdés merült fel. Ennek okán vendégünk volt Lakatos Gábor, az Eatrend területi képviselője, aki meghallgatta a tanulók véleményeit, kívánságait. Ígéretet tett, hogy változások lesznek az étkezés terén.

Ezután a megszokott módon, a Diákönkormányzat által alapított díjak kerültek kiosztásra.

A Jó arcok-díjat (az iskola közösségi életében az adott félévben legtöbbet vállaló, dolgozó osztály kapja) a 12.a osztály,

a Le a kalappal-díjat (az adott félévben az iskola közösségi életében sokat vállaló tanár, asszisztens, technikai dolgozó kapja) Gyenizse Ágnes, Sztojka Betti, Sáfár Lászlóné Anett, Szlovákné Persányi Zsuzsa,

a Tudorok-díjat (az adott félévben a legjobb tanulmányi eredményt elérő osztály kapja) a 6.osztály,

az Arany ecset-díjat (az adott félévben a rajzpályázatokon a legtöbb alkotást készített osztály kapja) pedig a 3. osztály kapta.

A díjakat az intézmény vezetői és a Diákönkormányzat elnöke adta át a közgyűlést követően az osztályokban.

 

Írta, és a képeket készítette: Simon-Szakács Margit, a Diákönkormányzat munkáját segítő pedagógus

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (8 db kép)