A Klímabarát Települések Szövetsége 2021. márciusában fotópályázatot hirdet a településükre büszke lakosok és civil szervezetek körében.

A fotópályázat célja, hogy igényes fotók keretében tárjanak magyarországi helyi klímavédelmi kezdeményezéseket, klímavédelemhez kapcsolódó témákat a nyilvánosság elé.

Résztvevők köre:
-Hirdetés-

Magyarországi lakóhellyel rendelkező magánszemélyek és civil szervezetek.

Témakörök:

A fotópályázatra az alábbi témakörökben várnak pályaműveket:
#klimabarattelepules #klimabaratkozosseg #klimabaratcsalad #klimabaratkozlekedes

Beadás módja:

Az info@klimabarat.hu email-címen, a megadott Elfogadó és Hozzájáruló Nyilatkozat kitöltésével, aláírásával és pdf formátumban történő beadásával, 2021. április 18-ig. Egy pályázó legfeljebb 10 fényképfelvétellel pályázhat.
Kérik a tárgyban megjeleníteni: „Klímabarát Fotópályázat 2021”.

Elfogadó és hozzájáruló nyilatkozat az alábbi linkről letölthető:
elfogado_es_hozzajarulo_nyilatkozat

Bírálat: 

A beérkezett pályázatokat közzéteszik a Klímabarát Települések Szövetségének honlapján és Facebook-oldalán. A díjazott művek két módon kerülnek kiválasztásra:

  • A nyertes pályázatok egy része Facebookos, „like” jellel leadott közönségszavazás alapján kerül kiválasztásra. A pályázók által beküldött fotókra 2021. április 30. éjfélig lehet szavazni.
  • A nyertes pályázatok másik része a Klímabarát Települések Szövetségének háromtagú zsűrije által kerül kiválasztásra 2021. április 30-ig.
Eredményhirdetés:

2021. május 10. 20.00 Facebookon és a honlapon.  

Díjazás:

A díjazott(ak) 20 000 Ft értékű Zöld Bolt utalványban részesül(nek).

További információk: 
MEGOSZTÁS