A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Soltvadkerten kérdőíves felmérést végez a háztartások információs és kommunikációs technológiai (IKT) eszköz használatáról.

Az adatszolgáltatás anonim, önkéntes, de az adatgyűjtés kiemelten fontos, ezért buzdítjuk Önöket, ha felkeresi Önöket a kérdező biztos, fogadja, válaszoljon a feltett kérdésekre. Az adatfelvételekből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében.

-Hirdetés-

Az összeírási munkát a KSH megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ munkatársai végzik fényképes igazolvánnyal azonosítható kérdező biztosok.
A járványügyi helyzetre való tekintettel lehetőség van telefonos vagy webes felületen való kitöltésre.

A válaszadásra a kijelölt háztartások kiválasztása véletlenszerű mintavétellel történik, akik számára a kérdőívek kitöltésére 2021. június 7-ig van lehetőség.

A lakosság részére munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8.00 és 16.30 óra között, pénteken 8.00 és 14.00 között a + 36 80 200-766 (3-as mellék) telefonszámon, illetve a lakinfo@ksh.hu e-mail címen adnak tájékoztatást a KSH munkatársai.

A kérdőívet előzetesen megtekinthetik a KSH weboldalán.

Forrás: https://soltvadkert.hu/felmeres-a-haztartasok-informacios-es-kommunikacios-technologiai-ikt-eszkoz-hasznalatarol/

MEGOSZTÁS