Piros tojás helyett feljelentést kaptak húsvétkor a mentők – írta az Országos Mentőszolgálat facebook oldalán. 

Az elmúlt napokban nagy port kavart egy lakossági bejelentés, melyben egy férfi azt sérelmezte, hogy a szolgálatot teljesítő mentősök ebédet vásároltak egy Szentendrei úti büfénél. Erről fényképet is mellékelt a felháborodott panaszos. Az ügyben vizsgálat indult, míg a panaszra végül az Országos Mentőszolgálat főigazgatója reagált. Válaszában (a tények ismertetése után) megértést kért a frontvonalban küzdő mentődolgozók irányába, akik áldozatos munkájára a jelenlegi hatalmas terhelés mellett is számíthat a lakosság!

-Hirdetés-

Kiskőrös térségében is egyre több vendéglátóhely tulajdonosa ajánl fel kínálatából ingyen elvihető ételt, italt a mentőszolgálat dolgozói számára, elismerve ezzel helytállásukat. 

A kiskőrösi Bab kávézóban és a Rákóczi úti (21) Dohányboltban, a csengődi M&M oil benzinkúton, a fülöpszállási Kígyósi Csárda Étterem és Panzióban kávéval, üditővel míg a soltvadkerti Reed Cafe-ban egy-egy pizzával szeretnének megajándékozni minden szolgálatot teljesítő mentőst munkájuk elismeréseként. 

 
Kiemelt kép forrása: https://alfahir.hu/ (illusztráció) 
MEGOSZTÁS