Nem mindennapi sportprogram volt április 10-én a Vadkerti-tónál. A GO Sportegyesület tagja, Lukács Sándor arra vállalkozott, hogy egyhuzamban 12 órán keresztül fut a tó körül.

-Hirdetés-

A komoly versenyekre készülő sportoló reggel 7 órakor kezdte el az edzését, melynek teljesítésében sportbarát is segített neki. A GO Sportegyesület alelnöke Kiss Gábor elmondta, hogy a mai nap programja Lukács Sándor edzése kapcsán került megszervezésre. A sportoló edzésprogramjában 12 órás futás szerepelt a Vadkerti-tó körül, mert vannak komoly céljai, amelyeket szeretne teljesíteni.

12 órán át futott egyhuzamban Lukács Sándor

A GO Sportegyesület tagjai úgy gondolták, hogy ezt az igen nagy megterhelést igénylő 12 órás futást segítik a részvételükkel és több-kevesebb távot lefutva támogatják Lukács Sándort az edzése során. Szívesen látták a környékbeli futókat is a nap során, akik közül többen eljöttek és csatlakoztak a közösségépítő sport programhoz. Megemlítette, hogy a GO Sportegyesület nagy tervekkel készül már most a járvány utáni időszakra. Az elképzelések szerint július 24-én szeretnék megrendezni a korábbi évek hagyományainak megfelelően a Vadkerti-tónál a triatlon és futóversenyüket.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (25 db kép)
MEGOSZTÁS