A Pécsi Tudományegyetem a Paks 2 projekthez kapcsolódóan kiemelkedően fontos célnak tekinti a régióban élők nyelvtudásának fejlesztését. Ennek érdekében az alábbi ingyenes, online nyelvtanulási lehetőséget kínálják a Közép-Duna Menti Térségben, valamint Bonyhád vagy Dombóvár településeken élő vagy dolgozó, 18 év feletti magánszemélyeknek. 

Kapcsolódó cikk
Megkapta a villamos létesítési engedélyt a Paks II. projekt
Megkapta a villamos létesítési engedélyt a Paks II. projekt
Megkapta az ún. villamos létesítési engedélyt a két új paksi blokk létesítéséért felelős Paks II. Zrt. a Magyar Energetikai és...

Az angol és orosz nyelvi képzések 40 órás időtartamban zajlanak 2021. április végétől, heti 2X2 óra időbeosztást feltételezve, 10 héten keresztül. A nyelvtanárok hétfőtől péntekig rendelkezésre állnak, alkalmazkodva a résztvevői igényekhez. 

-Hirdetés-

Az angol és orosz nyelvi képzéseket 5 különböző nyelvi szinten, a kezdőtől a haladóig tudják biztosítani a résztvevőknek, 8-15 fős csoportokban.   

A képzések lebonyolításába az egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara (PTE BTK) és Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kara (PTE KPVK) által biztosított nyelvtanárok kapcsolódnak be.

Tervek szerint az év végéig három különböző idősávban indulnak csoportok:
  • április 26. – július 2.
  • július 5. – szeptember 10.
  • október 4. – december 10.

Az áprilisban induló csoportokban történő részvételi szándékot 2021. április 18-ig lehet jelezni a https://belsokepzesek.pte.hu/paks/ linken, ahol lehetőség van az online nyelvi szintfelmérő kitöltésére.

 

Pécsi Tudományegyetem Sajtóközleménye
Pécs, 2021. április 6.

Kiemelt kép: illusztráció

MEGOSZTÁS