Téli álmot aludt a Kecel Ring, de nem úgy Tukacs Tamás és csapata, akik folyamatosan fejlesztik a versenypályát.

Bővítették az elektromos hálózatot, plusz lámpatesteket helyeztek fel a depó jobb megvilágításához és konnektorokat szereltek fel a könnyebb áramvételezéshez. Építenek a depó mellé egy új illemhelyet, ami a tervek szerint már a május 23-i versenyre el is készül.
Folyamatban van a versenypálya nyomvonalának bővítése is ahol a pálya hátsó részén egy visszafordító kanyart nyújtanak meg. Ennek a földmunkálatai már el is kezdődtek.

Bővül a versenypálya nyomvonala
-Hirdetés-

Kétnapos teszthétvégét tartottak a Kecel Ringen 2021. április 17-én szombaton, és 18-án vasárnap. Naponként 25 versenyautót tudtak fogadni és egy versenyzővel maximum 3 fő érkezhetett. A pálya, reggel 8 órától délután 5 óráig volt nyitva.

„A szombati nap végeredménye egész jó lett. Az időjárás is kegyes volt hozzánk ezen a napon, még a résztvevők is egyhangúan meg voltak elégedve mindennel. A pálya állapotával és a kiszolgáló csapattal is egyaránt.

Flaisz Nándor és Tukacs Tamás elnök

A vasárnapunk is jónak indult. Erre a napra 22 autót vártunk, de reggel eleredt az eső, ami megpecsételte a nap további részét és sajnos volt, aki le sem állt a szállító járműről. Azok, akik az eső ellenére is bepróbálták a pályát, 4-5 kör megtétele után kiálltak, összepakoltak és elmentek haza.

A pálya annyira sáros latyakos lett, hogy sajnos szinte autózhatatlanná vált!
Kissé morogtak is a pilóták, de az égi áldással sajnos nem tudtunk mit kezdeni!

Összességében azért elmondhatom, hogy tavaly október óta tartó téli álmából felébresztve a versenypályát, újra élet volt a Kecel Ringen.
Bár, a vasárnapi versenyzőket leszámítva, jó szájízzel tért haza mindenki, és a mi kis csapatunk is élvezte már, hogy kimozdulhatott a szabadba motorzúgást hallani!”
– összegezte hírportálunknak a hétvégén történteket Tukacs Tamás.

Kapcsolódó cikk
Autocross teszthétvége a Kecel Ringen
Autocross teszthétvége a Kecel Ringen
Május 16-17-én tesztnapot tartottak az autocross versenyzőinek a Kecel Ringen. Naponként 20 versenyautót tudtak fogadni és egy versenyzővel maximum 3...

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (51 db kép)
MEGOSZTÁS