A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 24. fordulójában hazai környezetben lépett pályára a Kiskőrösi LC csapata. Az együttes esős időben fogadta április 18-án a Szabadszállási SE csapatát.

-Hirdetés-

A kiskőrösiek a gólokban gazdag találkozón 4-3-as (2-3) vereséget szenvedtek: Ámann – Hajnal, Pintyi, Dunai (Breznyán), Simon, Nagy A., Mihály, Juhász L., Barkóczi, Vajda (Mokrickij), Amin (Filus). A találkozón a kiskőrösiek nem számíthattak a meghatározó játékosuknak számító Salami Eugene szereplésére, mert a labdarúgó az elmúlt héten begyűjtötte ötödik sárga lapját, amiért most az egy mérkőzésre szóló eltiltását töltötte le. A csapatok nagy iramban és szakadó esőben kezdték el a mérkőzést, így a játékosoknak a külső körülményekkel is meg kellett küzdeniük. A 7. percben a vendégek szereztek vezetést egy 18 méteres lapos lövés után (0-1).

A kiskőrösiek Nagy Attila szép góljával a 14. percben kiegyenlítettek (1-1), majd a 19. percben a csatárt játszó Juhász László találatával a vezetést is átvették (2-1). A vendégek előbb a 25. percben egyenlítettek (2-2), majd a 45. percben egy védelmi hiba után újabb gólt szereztek (2-3). A szünet után a kiskőrösiek mindent megtettek az egyenlítésért, de a helyzeteiket nem tudták gólra váltani, csak kapufáig jutottak. A sok hazai kihagyott helyzet megbosszulta magát, mert egy újabb nagy védelmi hibát kihasználva a 75. percben a szabadszállásiak szereztek gólt (2-4). A játék utolsó harmadában a kiskőrösiek játszottak fölényben és a 89. percben Juhász László tudott a kapuba találni egy szép lefordulást követően. Ezen a napon a kiskőrösiek a sorsdöntő pillanatokban nem tudtak a kapuba találni, védekezésben pedig olyan nagy hibákat követtek el, amelyekből gólokat lőttek a vendégek, így a szabadszállásiak szerezték meg a győzelmet.

A kiskőrösi Juhász László két gólt lőtt, de most ez még a pontszerzéshez sem volt elegendő

Miskovicz Bálint – Kiskőrösi LC edzője:

-Megpróbáltunk a győzelemre játszani a mai napon, de nagyon elszomorít, hogy hazai pályán három rúgott góllal sem tudtunk nyerni. A védekezésünkben hatalmas hibákat követtünk el a kapott góloknál és a három találatunk mellett még volt 3-4 óriási helyzetünk, amelyeket nem tudtunk kihasználni. Úgy néz ki, hogy ezen a tavaszon nem fér bele a játékunkba a sok kihagyott helyzet, mert nagyon gólerősek vagyunk a védekezésünkben. Hiányolom a játékosoktól a pályán az egymás közötti kommunikációt és a védekezésünkben fegyelmezetlenek vagyunk. Sajnos a döntő pillanatokban nem tudtunk gólt lőni és 2-2-nél volt egy büntetőgyanús kezezése is a vendégeknek, de a játékvezető nem ítélt tizenegyest. Volt egy kapufánk is, ami után a lepattanó labdát mi bent láttuk, de az oldalvonali asszisztens le volt maradva úgy 20 méterre az esettől és nem tudta megítélni a helyzetet. Nem szabad feladnunk, remélem, hogy a tavaszi hullámvölgyünkből ki tudunk lábalni és sikerül a továbbiakban nyerni a mérkőzéseinket. Szeretnénk mindent megtenni annak érdekében, hogy a szezont szépen tudjuk búcsúztatni.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (69 db kép)
MEGOSZTÁS