Szomszédvári rangadóra került sor április 24-én a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban. Ezen a napon a Kiskőrös LC II. csapata hazai környezetben fogadta a Kecel FC II. gárdáját.

 

-Hirdetés-

Kiskőrösi LC II. – Kecel FC II. 2-1 (1-1)

Kiskőrösi LC II.: Mlinkó – Sárdi, Lesták, Kriskó, Pecznyik, Polyák (Szentgyörgyi), Gyurián (Füleki), Rumán (Gémesi), Mokrickij, Sinkó, Markó.
Edző: Rácz János

Kecel FC II.: Tóth T. – Prucser Zs., Sipos (Kovács N.), Vágó, Ficsór, Bleszák, Gébl (Doszpod F.), Varga F. (Császár), Orcsik, Doszpod T., Higyecz.
Edző: Doszpod Ferenc

A találkozó végig nagy küzdelmet és szoros csatát hozott. A mérkőzés 26. percében egy szép egyéni akció végén Polyák Gergely szerzett vezetést a kiskőrösieknek (1-0). Az első félidő végén egy szabadrúgást követően Prucser Zsolt egyenlített, amikor a játékosokon megpattanó labda szerencsés körülmények között jutott a hálóba (1-1). A második félidőben a 67. percben Szentgyörgyi Ákos szerezte meg a kiskőrösiek győzelmet jelentő gólját (2-1), amikor egy szép támadás után közelről kellett a hálóba passzolnia a labdát.

A Kiskőrösi LC győztes gólját Szentgyörgyi Ákos (a képen jobbra kék mezben) szerezte

Rácz János – Kiskőrösi LC II. csapatának edzője:

-Igen küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, amelyen nagyon sokat tettünk azért, hogy nyerni tudjunk. Az első gólunk Polyák Gergely nagyon szép egyéni teljesítménye után született. A vendégek egyenlítő találata nagyon szerencsétlen körülmények között született, mert egy szabadrúgás után megpattant a labda a keceliek egyik játékosán és a mi védőnket is érintve jutott a kapunkba. Ezt követően sokáig úgy tűnt, hogy döntetlennel zárul a találkozó, de szerencsére sikerül egy szép támadás végén megszereznünk a győztes találatot. Volt néhány nagy gólszerzési lehetőségünk is a találkozón, de azokat nem sikerült értékesítenünk. A győzelmünk értékét növeli, hogy sérülten játszotta végig a találkozót Markó Zsolt és Mokrickij Viktor is. Mindezek mellett csak három hadra fogható cserejátékosunk volt, így igen szűk kerettel rendelkeztünk. Azon dolgozunk, hogy a bajnokság végére a dobogós helyek valamelyikét megszerezzük.

Doszpod Ferenc – Kecel FC II. csapatának edzője:

-A csapat három hete nem edz és az elmúlt időszakban több mérkőzésünk is elmaradt, így nem nagyon vagyunk játékban. Az előzményeket ismerve jó teljesítményt nyújtottunk és az utolsó másodpercekig nyílt mérkőzést játszottunk a bajnokság egyik élcsapatának számító kiskőrösiek ellen. harcoltunk, küzdöttünk, de a helyzetkihasználásunk hagy kívánnivalót maga után a mai napot nézve. Sajnos mindkét bekapott gólunk előtt nagyot hibáztunk a védekezésünkben. A hátralévő mérkőzéseinket és az erőviszonyokat tekintve a 6-7. helyek valamelyikére érhetünk oda a szezon végére.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (62 db kép)
MEGOSZTÁS