A Kiskőrösi LC U14-es utánpótlás labdarúgó csapata nagyszerűen szerepel a korosztályos bajnokságban. A fiatalok a megyei bajnokság közép csoportjában küzdenek a bajnoki pontokért, ahol 10 gárda méri össze erejét.

 

-Hirdetés-

Az együttes a jó eredményeknek köszönhetően harcban van a bajnoki cím megszerzéséért, melynek egyik állomása volt az április 24-én aratott nagy gólarányú győzelem. Az együttesen ezen a napon a 13. fordulóban a Csólyospálos FSE gárdáját látta vendégül hazai környezetben, akik ellen 10-1 (4-1) arányú győzelmet arattak: Grausza – Solymosi (Meskó), Kusztos (Csányi), Rohoska, Szlovák (Laczkó), Kovács K., Viczián, Maska (Tiricz), Jáger (Kriskó). A kiskőrösiek végig nagy fölényben játszottak és helyenkét gyönyörű gólokat szerezve arattak ilyen arányban is megérdemelt győzelmet. A hazai gólokat Kusztos Erik – 3, Szlovák Milán – 3, Kovács Kevin, Viczián Attila, Kriskó Huba és Tiricz Áron szerezték.

Szlovák László – Kiskőrösi LC edzője

Szlovák László – Kiskőrösi LC edzője:

-Sokáig bizonytalan volt, hogy mikor kezdődik a tavaszi szezon, de a fiatalokkal már több hete készültünk a bajnoki rajtra. Az első tavaszi találkozónk elmaradt Soltvadkerten, majd Izsákon léptünk pályára, ahol 14-1-re nyertünk. Ezt követően Kecelen sikerült győznünk 7-1-re és most nagyon koncentráltan készültünk a Csólyospálos elleni találkozóra. Szerettük volna mai is folytatni a jó tavaszi szereplésünket. Ősszel 4-0-ra nyertünk Csólyospáloson és ebből kiindulva úgy készültünk, hogy nem lesz könnyű mérkőzésünk. Nagyon örülök, hogy a jó képességekkel rendelkező ellenfelünkkel szemben ilyen magabiztos győzelmet arattunk. Az edzésmunkát látva elmondhatom, hogy az ilyen jó játék benne van a fiúkban és külön öröm számomra, hogy néhány igen szép találatot is elértünk. Nem titkolt vágyunk, hogy szeretnénk megnyerni a bajnokságot, de ebben a küzdelemben rivális ellenfelünkkel, a Kiskunmajsával még idegenben lesz egy mérkőzésünk. Jelenleg a jobb gólarányunknak köszönhetően vezetjük a tabellát a riválisunk előtt és úgy készülünk, hogy Kiskunmajsán olyan eredményt érjünk el, amivel maradhatunk is az élen.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (43 db kép)
MEGOSZTÁS