A Kiskőrösi LC lány U15-ös csapata kiváló teljesítményt nyújt az idei szezonban. A fiatalok a korosztályos megyei labdarúgó bajnokságban versenyben vannak a bajnoki címért, amelyben a kecskemétiek csapata a legnagyobb riválisuk.

 

-Hirdetés-

A fiatalok a bajnokság 13. fordulójában hazai környezetben fogadták a Madarasi SE gárdáját, akik ellen 7-3-ra (3-1) győztek: Herceg D. – Somlyai, Hordós, Varga P., Sebők, Herceg V., Polyák. Csere: Galambos, Szabadi. A találkozó elején gyors gólváltás volt, miután a hazai lányok szereztek vezetést (1-0), melyet kiegyenlítettek a vendégek (1-1).

Varga Petra (a képen jobbra kék mezben) 7 gólt lőtt a mérkőzésen

Ezt követően a kiskőrösiek 4-1-es vezetésre tettek szert, de a védekezésben elkövetett hibákat kihasználva a madarasiak két gólt is szereztek (4-3) és visszajöttek a mérkőzésbe. A találkozó hajrájában nagyszerű játékot nyújtva szerzett gólokat a kiskőrösi csapat és végül magabiztos győzelmet aratott. A hazaiak közül ki kell emelni Varga Petra teljesítményét, aki nem mindennapi módon az összes kiskőrösi gólt szerezte.

Sinkó Dorián, a Kiskőrösi LC edzője 

Sinkó Dorián – Kiskőrösi LC edzője:

-A találkozó során voltak olyan időszakok, amikor görcsösen, kapkodva játszottunk és így hibákat követtünk el. Voltak hibáink, amivel a biztos vezetésünk után visszahoztuk a mérkőzésbe az ellenfelünket, de szerencsére a találkozó utolsó harmadában rendezni tudtuk a sorainkat. A mai napon cseréink jól szálltak be a játékba és a végére úgy gondolom, hogy az ellenfelünk elfáradt. Annak külön örülök, hogy tudtunk néhány olyan gólt szerezni, amelyek során nagyon szépen vezettük végig az akciókat. Meg kell említenem, hogy Galambos Anna ma remekül játszott, de kiemelhetem Varga Petra gólerős játékát, Sebők Viktória sokat mozgott, Herceg Vanessza végig megbízhatóan focizott és hátul Somlyai Petra kiválóan játszott, Herceg Dorina pedig magabiztosan védett a kapuban. Szeretnénk érmes helyen zárni a bajnokságot, de esélyünk van még a bajnoki cím megszerzésére is.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (42 db kép)
MEGOSZTÁS