Úgy döntött, hogy felépíti álmai családi házát? Vagy éppen meglévő családi fészkét újítaná fel? A Design Center csapata új helyszínen, de a már megszokott kedvességgel áll rendelkezésére!

Aki már építkezett, vagy éppen felújított pontosan tudja, hogy mennyi stresszel és ősz hajszállal jár egy-egy folyamat „túlélése”. Gondoljunk csak arra, hány lépés, szakember és megszámlálhatatlan mennyiségű üzlet vár ránk, amíg elkészül álmaink otthona. Víz-és fűtésszerelés, festés, burkolás, villanyszerelés, ablakszerelés, hogy néhányat említsünk. A gördülékeny munkálatokhoz elengedhetetlenek a jó szakemberek, a megfelelő minőségű alapanyagok, és a feladatok összehangolása. Ugye milyen bonyolultnak tűnik? Ettől a stressztől mentesít bennünket a Design Center, ahol türelmesen válaszolnak minden laikus kérdésre és mellette minden folyamatban fogják a kezünket.

A Design Center új helyszínen, Kiskőrösön az Izsáki út 13. szám alatt várja vásárlóit
-Hirdetés-

A közelmúltban megnyílt 600 négyzetméteres üzletben az eddig megszokott kedvességgel, kibővített árukészlettel és 12 bemutatóegységgel várják a felújítani, építkezni vágyókat.

Krizsán-Tanító Barbara és Krizsán János által vezetett vállalkozás hosszú évek alatt megkerülhetetlen tagjává vált az építőipari alapanyag-ellátásnak. Ezen tapasztalatokból kiindulva minden részterületen alapos ismeretekkel rendelkeznek: ezért az első zsalukőtől az utolsó tetőcserépig minden szükséges alapanyag beszerezhető náluk, ráadásul pénztárcakímélő árak mellett. Amennyiben szakember hiányban szenvedünk, abban is segítenek, hiszen minden területen kiváló és megbízható kapcsolatokkal rendelkeznek.

Ma már padlóburkolati elemeket a falra is felhelyeznek

Mivel János több, mint egy évtizede van jelen az épületburkolásban, így a Design Centerben is kiemelt hangsúlyt kapnak a hideg-és melegburkolatok. A hidegburkolati alapanyagok garmadájával találkozhatunk az üzletben, ahol elképesztő méretű és szépségű táblákban vannak kiállítva a hidegburkolati lapok. János és Barbara elmondta, hogy ma reneszánszát éli az a belsőépítészeti elképzelés, hogy padlóburkolati elemeket a falra is felhelyeznek. Legyen szó akár fürdőszobáról, konyháról, hálószobáról vagy éppen a gyerekszobáról. Megtudtuk, hogy egyre többen gondolkodnak úgy, hogy lecserélik a régi laminált padlót új, famintázatú és időtállóbb hidegburkolatra.

A megújult, extravagáns üzletben emellett a kínálatukban megtalálhatóak a szaniterek is: így a zuhanyzókabinok, a kádak, fali wc-k, vagy éppen a mosdótálak is. A családi vállalkozás – a térségben egyedülálló módon – kizárólagos forgalmazója az Aluprof nyílászáróknak. A magas minőségű nyílászárók amellett, hogy esztétikusak kiválóan szigetelnek, idő és vetemedésállóak is. Az alumínium nyílászárók és árkényolástechnikák személyre szabott tanácsadással és tervezéssel készülnek.

A Design Centerben megtalálhatóak még a WPC burkolatok és kerítéselemek is. Széles minta és színskálával várják az érdeklődőket, hiszen napról-napra egyre jobban elterjed ez a burkolóanyag, mivel nem csak stílusos, hanem időtálló is. A tisztítása egyszerű és nem kell kétévente felület kezelést végezni rajtuk.

WPC burkolatok: nem csak stílusosak, hanem időtállóak is

Amennyiben úgy érezzük, hogy egyre jobban elveszünk a részletekben, Krizsán János megoldásként ingyenes 3D tervekkel segít bennünket a helyes döntés meghozatalában. Így szinte magunk előtt láthatjuk a megálmodott fürdőszobánkat, nappalinkat vagy éppen a teraszunkat. Továbbá különböző belsőépítészeti csomagok közül is választhatunk, és igénybe vehetjük a belsőépítész szakmai meglátásait is: ezzel is kiküszöbölhetjük a tervezés adta nehézségeket. A teljeskörű szolgáltatásokhoz hozzátartozik még a burkolás, festés és gipszkartonozás, továbbá a hőszigetelés és a wpc rendszerek telepítése is. Ennek megfelelően Kiskőrös és környékén található megannyi referenciamunkájuk is irányt mutathatnak számunkra.

Amennyiben a leírtak felkeltették érdeklődésüket, hívják bizalommal Krizsán Jánost a 06 70 271 3271 telefonszámon, vagy keressék fel személyesen a gyönyörű Design Centert Kiskőrösön, az Izsáki út 13. szám alatt! A Design Center a Facebookon is jelen van, ahol folyamatosan követhetjük az árukészlet megújulását és az akciós termékeket egyaránt.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (13 db kép)
MEGOSZTÁS