A Vadkert Komszolg Kft. üzemeltetésében a mai napon megnyitotta kapuit a Vadkerti-tó mellett található élménypark.

-Hirdetés-

A park a Vadkerti-tó mellett, a Tavirózsa utca végén található, a Zuglói Gyermektábor után:

 

Az autóval érkező vendégek a park bejárata mellett tudják az autóikat leparkolni. A közösségi együttélés szabályait betartva kéri az üzemeltető, hogy ne a szőlők végében parkolják le autóikat.

A park egy zárt játszótérből és egy kötélpályából áll, így a szülők biztonságban tudhatják a gyermekeket a forgalom veszélyeitől.

Jelenleg csak a játszótér, mint részegység nyílik meg a kis vendégek előtt. Nagyon sok játékelem van, hintától kezdve a mászókáig, komolyabb fitnesz jellegű elemeken át a tányéros átcsúszó pályáig. Emellett sok gokart, bicikli, roller áll rendelkezésre, amiket szintén ingyenesen lehet használni. Már az egész kicsi gyerekek is tudnak játszani, mert olyan játékokat vásároltak a nyitásra, amelyek alkalmasak a kisebb-nagyobb gyermekek részére.

A nyitásra való felkészülés nagyon átgondolt volt az üzemeltető részéről, hiszen itt helyben is, az országos trenddel párhuzamosan az önkormányzatnak is fontos a családok védelme, biztonságos kikapcsolódási lehetőségek megteremtése.

A belépés ingyenes, minden játékelem ingyen használható!

Az élményparkban májusfát is állítottak, amelyen a város országgyűlési képviselője is részt vett.

A nyitónapon nemcsak a májusfa díszítés volt a meglepetés, de egy légvárral is kedveskedtek a gyermekek részére.

Ha nem akar lemaradni a friss hírekről, amely a park működését illeti, akkor javasoljuk a kövesse a Vadkerti-tó Élményparkot Facebookon, Instagramon és TikTok-on egyaránt.

Nyitvatartás: Május 1-től:

hétfőtől-péntekig 13:00 – 19:00 között

szombat-vasárnap: 10:00-19:00 óra között

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS