Visszatért a vírus előtti május elseje Fülöpszállásra: Kozári Istvánnak köszönhetően zenés ébresztést kaptak a helyi lakosok. Ébredés után viszont a virágosításé lett a főszerep: a „fogadj örökbe egy virágládát” mozgalom keretében 30 darab virágládát helyeztek ki a település különböző pontjaira.

-Hirdetés-

Kesikné Horogszegi Mártától megtudtuk, hogy a Kendős Kalapos Klub kezdeményezésére elindult virágosítási akció lényege, hogy minden önként jelentkező virágtulajdonos vállalja egy-egy láda és annak környezetének öntözését, gondozását, egészen a fagyokig.

A regisztrált önkéntesek 30 darab virágosládáját a mai napon beültették és ki is helyezték a településen. Az akcióhoz sikerességéhez a település önkormányzata is hozzájárult: a ládákat, a virágföldet valamint a növényeket a  település vezetése biztosította.

Amennyiben csatlakozni szeretne a Fogadj örökbe egy virágládát” mozgalomhoz és Ön is tenne egy szebb Fülöpszállásért, akkor nincs más teendője mint, hogy regisztrál az önkormányzat titkárság alábbi elérhetőségeinek egyikén:

Tel: 435-322 (11) vagy 70/3747-195

e-mail: polghivfulop@t-online.hu

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (6 db kép)
MEGOSZTÁS