A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 23. fordulójában hazai pályán játszott az érmes helyekért küzdő Kiskőrösi LC II. csapata. A kiskőrösiek a május 8-án lejátszott találkozón 6 gólos győzelmet arattak a tázláriak felett.

Kiskőrösi LC – Tázlári FC 6-0 (3-0)

A Kiskőrösi LC II. csapata
-Hirdetés-

Kiskőrösi LC: Mlinkó – Sárdi, Lesták (Polyák), Gémesi, Füleki (Szentgyörgyi), Kriskó (Rózsavölgyi), Andó, Rácz T. (Rácz A.), Dulai (Ribánszki), Gyurián (Szlovák R.), Mokrickij (Szlovák P.).
Edző: Rácz János

A Tázlári FC csapata

Tázlári FC: Lehoczki G. – Vincze, Lehoczki B., Dúl, László, Braun, Forgó, Záhonyi, Bálint, Horváth I., Schütz.
Edző: Csigi János

Már a mérkőzés elejétől kezdve nagy fölényben játszott a kiskőrösi csapat, de az első 20 percben jól szervezetten védekezett a tázlári együttes és kontratámadásokkal próbáltak veszélyesek lenni a hazai kapura. A kiskőrösiek vezetését Andó Gergely szerezte meg a 22. percben egy védhetetlen fejesgóllal (1-0). A 32. percben egy szép támadás után Dulai János növelte a kiskőrösiek előnyét (2-0). A 40. percben Gémesi János jobb oldali beadásába egy szerencsétlen mozdulattal nyúlt bele Lehoczki Gábor és a vendégek kapusáról a hálóba gurult a labda (3-0). A szünet után is nagy fölényben játszottak a kiskőrösiek és ekkor már csak az volt a kérdéses, hogy milyen gólarányú győzelmet aratnak a kapura veszélytelen tázláriak ellen. A hazaiak közül a második félidőben kétszer is a kapuba talált a csereként beálló Polyák Gergely és az utolsó percekben Szlovák Pál büntetőből állította be a 6-0-ás végeredményt. Mindezek mellett a kiskőrösiek még négy kapufát is lőttek a mérkőzésen és ennek ismeretében ilyen arányban is megérdemelten győztek.

Rácz János – Kiskőrösi LC edzője:

-Ma mindenképpen csak a győzelem volt az elfogadható eredmény a számunkra, hogy versenyben tudjunk maradni a bajnoki címért folyó harcban. A találkozón végig nagy fölényben játszottunk és csak az első gólunkig nehezítette meg a dolgunkat a mérkőzés elején a saját térfelére visszahúzódó tázlári gárda. Ki szeretném emelni a fiatal Gémesi János és Andó Gergely teljesítményét, akik korukat meghazudtoló érett játékot nyújtottak és szép jövő előtt állhatnak. A mérkőzésen akár több büntetőt is kaphattunk volna, valamint most a kapufáról négy esetben is kifelé pattant a labda, így nem lett nagyobb különbségű a győzelmünk. Ez a találkozó jó felkészülés volt a Vadkert FC-Soltvadkerti TE II. csapat elleni szerdai mérkőzésünkre.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (52 db kép)
MEGOSZTÁS