A Kiskőrösi LC utánpótlás labdarúgó csapatai közül az U14-es gárda hazai környezetben fogadta május 15-én a szalkszentmártoni Szentmárton SE csapatát. A bajnokság 16. fordulójában lejátszott mérkőzésen igen nagy gólarányú győzelmet arattak.

A kiskőrösi együttes jó játékkal nyert 29-0-ra (10-0): Grausza – Solymosi, Kusztos, Rohoska, Szlovák, Kovács K., Maska, Viczián, Jáger. Csere: Csatlós, Laczkó, Tiricz, Kriskó, Meskó.

A Kiskőrös LC U14-es gárdája
-Hirdetés-

A találkozó már az első félidőben eldőlt, amikor 10 gólos előnyre tettek szert a kiskőrösiek.
A második félidőben is nagyon motiváltan és jól játszottak a hazai fiatalok, akik vezetik a bajnoki tabellát.
A kiskőrösi gólszerzők: Solymosi Szilárd-3, Kusztos Erik-3, Rohoska István, Szlovák Milán-10, Maska Milán-1, Jáger Bence-2, Laczkó Balázs-2, Tiricz Áron-2, Kriskó Huba-5.

Szlovák László
Szlovák László – Kiskőrösi LC edzője:

A mérkőzés előtt a fiúknak azt mondtam, hogy a győzelem megszerzése a legfontosabb a mai napon, de annak mértéke nem mindegy. Tudni kell, hogy a végelszámolásnál akár a gólarány is dönthet majd, ezért fontos volt a nagy különbségű győzelem. Örülök, hogy a csapat ennek megfelelően játszott végig a mérkőzésen, amivel egy újabb apró lépést tettünk az első hely megszerzéséhez. Úgy gondolom, hogy a bajnoki cím majd a Kiskunmajsa elleni hazai mérkőzésünk alkalmával fog eldőlni, de szeretnénk mindent megtenni annak érdekében, hogy a szezon végén a tabella élén legyünk.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (37 db kép)
MEGOSZTÁS