A Soltvadkerti TE megyei I. osztályban szereplő labdarúgó csapata a bajnokság 28. fordulójában hazai környezetben lépett pályára. A gárda május 15-én a Harta SE csapatát fogadta egy olyan mérkőzésen, amikor két gól esett, és döntetlennel zárult a találkozó.

A soltvadkerti csapat vesztett helyzetből felállva játszott 1-1-es (0-1) döntetlent: Eifert – Tóth Á., Frei, Pekker, Radics (Pál), Kisa (Varga B.), Fejes, Dulai, Lévai, Molnár, Fék.

-Hirdetés-

A mérkőzés elején a hartaiak voltak mezőnyfölényben, de kevés igazán nagy gólhelyzetet tudtak kialakítani. Az első találat a 36. percben, egy szögletet követően született, amikor a szellősen védekező hazaiak között Szalánczi Gergő talált a kapuba közelről (0-1).
A szünet után fokozatosan támadott egyre többet a soltvadkerti csapat, de a kapuba egy öngólnak köszönhetően tudtak csak betalálni a 76. percben. Ekkor, egy előreívelés alkalmával a vendégek hálóőre, Pölöskei Tamás kint állt a kapujából és Oroszi László hazafejelésénél márt nem tudott hárítani, a labda a hálóban kötött ki (1-1). A találkozó hajrájában mindkét kapu előtt adódtak gólhelyzetek, de újabb találat már nem született. Az alacsony színvonalú mérkőzésen mindkét csapat rengeteg hibával játszott, sok volt az eladott labda a mezőnyben, így összességében igazságos eredmény született.

Újvári Gábor – Soltvadkerti TE edzője:

A mai napon is sok hiányzónk volt, így mindössze két cserejátékossal tudtunk kiállni a mérkőzésre. A találkozó első perceiben a hartai büntetőterületen belül, Radics Zoltán kapott egy „medvepuszit”, ami után a játékvezető sípja néma maradt, és a játékosunkat sérülés miatt le kellett cserélni. A találkozó elején nehezen lendültünk játékba, sokszor távol álltunk az ellenféltől, és a bekapott gólunk is egy ilyen hibából született. A második félidőben már próbáltunk támadni és a szerencsének is köszönhetően sikerült kiegyenlítenünk. Nagyon remélem, hogy a sérültjeinkre és a hiányzókra a jövő héten már számíthatok a keceliek elleni szomszédvári rangadón. Egész héten fokozott figyelemmel készülünk majd a keceliek elleni rangadóra, ahol szeretnénk jó eredményt elérni.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (52 db kép)
MEGOSZTÁS