Második alkalommal került megrendezésre május 29-én a Vadkerti-tónál a Déli Baptista Egyház Kerület Családi Napja. A házigazda szerepét a soltvadkerti gyülekezet töltötte be és nagy szervezőmunka után várták különböző programok és kiváló körülmények a rendezvényre érkezőket.

 

-Hirdetés-

Az eseményről Vass Zoltán Arnold a soltvadkerti baptista gyülekezet lelkipásztora elmondta, hogy két évvel ezelőtt hagyományteremtő célzattal indították útjára a családi napot, melyet a tavalyi évben a járványhelyzet miatt sajnos nem tudtak megtartani. A helyszín kiválasztásában nagy szerepet játszott, hogy az egyházkerület területi eloszlását tekintve a Vadkerti-tó középen helyezkedik el és mindenki számára könnyen megközelíthető, nem kellett hatalmas távolságokat megtenniük az érdeklődőknek.

A programokra sokan érkeztek a környező településekről, de jöttek Szegedről, Bajáról és Kecskemétről is. A nap során a gyülekezet tagjai főztek a tóparton finom ételeket, de volt közös dicsőítés, éneklés és tanítások is elhangzottak, amelyek központi témája a „bizalom” volt. A gyermekeket ugrálóvár, népi fajátékok, vetélkedők várták, de volt a sportot szeretők számára strandfoci, valamint strandröplabda is. Ezen kívül a nap során szerettek volna mindent bemutatni, ami a Déli Baptista Egyház Kerületet jellemzi, melyben a program során kiemelt szerepet kapott egymás megismerése, és a közösségápolás.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (51 db kép)
MEGOSZTÁS