A megyei I. osztályban szereplő Kiskőrösi NKSZSE női kézilabda csapata a bajnokság záró fordulójában hazai környezetben lépett pályára. A lányok a küzdelemsorozat alsóházi rájátszásában az utolsó mérkőzésüket a Kiskunmajsai KC ellen játszották.

 

-Hirdetés-

A kiskőrösi lányok 27-18 (9-13) arányú vereséget szenvedtek: Szliágyiné Malik Katalin (k), Kornóczi Natália, Domokos-Faragó Ágnes 1, Kollár Csenge 2, László Luca, Markó Dóra, Mokos Anita 2, Torgyik Rita 6, Kolonusz Lili, Markó-Czérna Bianka, Lucza Evelin, Varga Anna 4, Zsubori Zsófia 1, Schiszler Hanna 2, Polereczki Petra, Tösmagi Nikolett.

A mérkőzés első félidejében a kiskőrösiek vezettek több alkalommal is egy góllal, de 9-9 után megfordították az eredményt a kiskunmajsaiak és a szünetre már négy találat volt az előnyük. A második félidőben sokat hibáztak a kiskőrösiek támadásban, sorra hagyták ki a nagy helyzeteket és a ziccereket, miközben a vendégek kihasználták a lehetőségeiket. Ezzel a vereséggel a kiskőrösi csapat az megyei I. osztályú bajnokság alsóházának harmadik helyén zárt 4 ponttal.

Czérna János – Kiskőrösi NKSZSE edzője:

-Sajnos a szezonzáró találkozónkra nem az elképzeléseink szerint tudtunk felkészülni. Gyakorlatilag egy olyan edzésünk volt, amikor közösen tudtunk dolgozni, ami rányomta bélyegét a teljesítményünkre. A helyzetünket az is nehezítette, hogy egy héttel korábban a pünkösdi hosszú hétvégén nem volt mérkőzésünk és edzést sem tartottunk, mert érthető módon mindenki a saját családjával szerette volna eltölteni az időt. A mai játékunkon látszott, hogy az edzések hiányában nem játszottunk pontosan a támadásoknál és védekezésben is voltak olyan hibáink, amelyeket más körülmények között nem szoktunk elkövetni. Fontos megemlítenem, hogy az alsóházi rájátszásban a hét kezdő játékosból különböző okok miatt mindössze egy maradt, így igen tartalékosan szerepeltünk az utóbbi hetekben és a mai mérkőzésen is.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (56 db kép)
MEGOSZTÁS