A Kiskőrösi LC II. csapata május 30-án játszotta le utolsó mérkőzését a megyei III. osztályú bajnokságban. Az együttes a küzdelemsorozat 26. fordulójában hazai környezetben fogadta a Csengőd SE gárdáját, aki ellen nagy gólarányú győzelmet arattak.

 

-Hirdetés-

 

Kiskőrösi LC II. – Csengőd SE 16-1 (10-0)

Kiskőrösi LC II.: Mlinkó – Sárdi, Pecznyik (Ribánszki), Polyák, Szlovák P. (Szentgyörgyi Á.), Rácz T., Gyurián, Rumán, Mokrickij, Sinkó, Markó (Szlovák R.).
Edző: Rácz János

Csengőd SE: Kiss M. – Láng, Szili, Czere, Lukács Á., Juhász, Endre, Pukansky, Hegedűs, Szabó B., Lukács R.
Edző: Szabad Zoltán

A találkozó már az első félidőben eldőlt a játék minden elemében jobb teljesítményt nyújtó kiskőrösiek javára. A hazai csapat ilyen nagy arányban is megérdemelten nyert, miközben a vendégek kapusa Kiss Milán több bravúrt is bemutatott. A kiskőrösi gólokat Polyák Gergely-3, Rácz Tibor-3, Gyurián Gábor-3, Mokrickij Viktor-3, Sinkó Dorián, Szentgyörgyi Ákos-2 és Szlovák Róbert szerezték, a csengődiek részéről pedig Juhász János talált a kapuba. A kiskőrösi csapat ezzel az eredménnyel a második helyen fejezte be a bajnokságot a csengődiek pedig maradtak az utolsó helyen.

Rácz János – Kiskőrösi LC II. edzője:

-Egy jól küzdő és sportszerű ellenféllel szemben nyertünk a mai napon. Sokat jelentett a számunkra, hogy nekünk tapasztaltabb és jobb képességű játékosaink vannak, mint a csengődieknek és a két csapat közti különbség a gólokban is megmutatkozott. Számítottunk arra, hogy ma is lehet nagy gólarányú győzelmünk. Az eredménytől függetlenül próbáltunk játszani, sokat passzolni és külön öröm a számomra, hogy ma nem láttam egyéniskedő labdarúgókat a csapatunkban. Nagy valószínűséggel a keretünk a nyáron is együttmarad és jövőre is az a célunk, hogy a dobogós helyekért küzdjünk.

Szabad Zoltán – Csengőd SE edzője:

-Gratulálok a kiskőrösieknek a győzelemhez, mivel ma osztálykülönbség volt a két gárda között. Sajnos több labdarúgónkra különböző okok miatt nem számíthattunk, így igen tartalékos összeállításban tudtunk csak pályára lépni. Ki kell emelnem, hogy nagyon sportszerű mérkőzést játszottunk. Ez volt több éves kihagyás után a csengődi labdarúgás első szezonja, amely során sok hasznos tapasztalatot tudtunk szerezni Szabó Béla segítőmmel együtt. A nyáron szeretnénk majd néhány új játékossal megerősíteni a keretünket és remélem, hogy a következő szezonban már komolyabb játékerőt tudunk képviselni.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (71 db kép)
MEGOSZTÁS