A Kiskőrösi LC U16-os csapata június 1-jén rangadót játszott hazai környezetben a korosztályos labdarúgó bajnokság déli csoportjában. A kiskőrösi fiatalok a listavezető Bácsalmás csapatát fogadták, akik ellen csak egy győzelem jelenthette azt, hogy versenyben maradjanak a bajnoki címért folyó küzdelemben.

A kiskőrösi együttes nagyszerű teljesítményt nyújtva nyerte meg a találkozót 5-0-ra (1-0): Brada – Albert (Györgye), Szlovák, Rácz, Simon (Piller), Pecznyik, Kiss Á. (Solymosi), Vágvölgyi (Csík), Dörmő (Kusztos), Horváth G., Torgyik M.

-Hirdetés-

Az első félidő nagy taktikai csatát hozott és kiegyenlített küzdelmet, amely során a kiskőrösiek a 44. percben Dörmő Ádám révén szereztek vezetést (1-0). A második félidőben nagyszerűen játszottak a hazai fiatalok. A kiskőrösiek szervezetten és jól védekeztek. A megszerzett labdával, pontos passzok után vezettek szép támadásokat. A harmadik kiskőrösi gól után eldőlt a mérkőzés, és a végére szétesően focizó bácsalmásiak ellen a kiskőrösiek nagy gólarányú győzelmet arattak a szünet után gólt szerző Horváth Gergő, Pecznyik Gábor, Kiss Ádám és Kusztos Erik találataival.

Füleki Antal – Kiskőrösi LC edzője:

Az ellenfelünket ismerve építettük fel a mai napra a taktikánkat. Tudtuk, hogy a bácsalmásiaknak gyors csatáraik vannak, ezért a megszokottnál jobban visszahúzódtunk a saját térfelünkre, és a szervezett védekezésből indított kontratámadásokkal próbáltunk kapura veszélyesek lenni. A mérkőzés végkimenetele szempontjából sorsdöntő volt, hogy mi szereztük meg a vezetést, mert ezután a jobban kinyíló vendégekkel szemben a gyors támadásaink végén újabb gólokat tudtunk szerezni. A csapat minden játékosát dicséret illeti a jó teljesítményért és azért, hogy a taktikát betartva végig nagyon fegyelmezetten fociztunk. Ezzel a győzelemmel megnyílt a lehetőségünk arra, hogy a bajnoki címért küzdjünk. A célunk az, hogy olyan eredményeket érjünk el, amivel az első helyen tudunk végezni. Több elmaradt mérkőzésünk van, ezért most heti 2-3 bajnoki mérkőzést is játszunk, ami nagyon megterhelő, de nagyon remélem, hogy ezzel a nehézséggel is meg tudunk küzdeni.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (32 db kép)
MEGOSZTÁS