Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (ÉTREND) a Felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium Szakgimnázium és Szakközépiskola együttműködésével, és a Nemzeti Élelmiszer-lánc Biztonsági Hivatal (NÉBIH) szakmai partnerségével 2021. évben negyedik alkalommal hirdette meg a „Magyarország étele” nevű, élőmunkás melegkonyhai szakácsversenyt, melyre a világ minden tájáról (kiemelten a történelmi Magyarország területéről, és a diaszpórából) várták a versenyezni kívánó csapatok jelentkezését.
A teljes sajtóközlemény ITT érhető el.
Idén a Magyarország Étele 2021 szakácsverseny témája az „Egy a természettel” szlogen lett, melyet június 5-én rendeztek meg Budapesten. A versenybe a fülöpszállási Kígyósi Csárda Étterem és Panzió szakácsai is beneveztek, tudtuk meg a közösségi oldalukon közzétett bejegyzésből.
Hamarosan részleteket is elárulunk a csodálatosan megrendezett versenyről, de a mai nap még az ünneplésé… -írja a Kígyósi Csárda Étterem és Panzió.
Forrás és képek: https://www.facebook.com/kigyosicsarda/