Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (ÉTREND) a Felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium Szakgimnázium és Szakközépiskola együttműködésével, és a Nemzeti Élelmiszer-lánc Biztonsági Hivatal (NÉBIH) szakmai partnerségével 2021. évben negyedik alkalommal hirdette meg a „Magyarország étele” nevű, élőmunkás melegkonyhai szakácsversenyt, melyre a világ minden tájáról (kiemelten a történelmi Magyarország területéről, és a diaszpórából) várták a versenyezni kívánó csapatok jelentkezését.

-Hirdetés-

A teljes sajtóközlemény ITT érhető el. 

Idén a Magyarország Étele 2021 szakácsverseny témája az „Egy a természettel” szlogen lett, melyet június 5-én rendeztek meg Budapesten. A versenybe a fülöpszállási Kígyósi Csárda Étterem és Panzió szakácsai is  beneveztek, tudtuk meg a közösségi oldalukon közzétett bejegyzésből. 

 
MEGTÖRTÉNT A “CSODA”!
Ma volt a Magyarország étele 2021 szakácsverseny döntője.
Titokban álmodoztunk dobogós helyről, de ekkora sikerre még álmunkban sem gondoltunk. A Kígyósi Csárda színeiben két kategóriában is versenyeztek munkatársaink.
A nehezebb, felnőtt kategóriában Bódis Bence és Balog Martin az egészen elképesztő bronzérmet szerezte meg. Ebben a kategóriában a diaszpórából, a Kárpát-medencéből is érkeztek szakácsok, a magyarországi legjobbak mellé.
Virágh Dorka és Karsai Ádám, a diákok között még ennél is fényesebb érmet tudott elhozni. Ők egy különdíjat és az egészen hihetetlen aranyérmet tudták megszerezni.
Nagyon szépen köszönjük Önöknek, hogy a napokban ennyi kedves jó kívánságban részesítették őket. Rengeteget számított ez ma.

Hamarosan részleteket is elárulunk a csodálatosan megrendezett versenyről, de a mai nap még az ünneplésé… -írja a Kígyósi Csárda Étterem és Panzió.

Forrás: Kígyósi Csárda Étterem és Panzió

Forrás és képek: https://www.facebook.com/kigyosicsarda/ 

MEGOSZTÁS