BÁCS-KISKUN MEGYE
 

2021.05.28.

Helyszíni ellenőrzéseket tartanak júniusban a NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai
 

· június 7. és 13. között Kiskunmajsa,

-Hirdetés-

· június 21. és 27. között Harkakötöny, Zsana, Balotaszállás és Kunfehértó településeken ellenőrzik a számla- és nyugtaadást, majd nyomon követik a bevételek alakulását a pénztárgépek adatai alapján,

· június 2-án (szerdán) Sükösd,

· június 8-án (kedden) Császártöltés és Hajós,

· június 22-én (kedden) Bácsalmás, Bácsbokod, Bácsborsód településeken pedig az alkalmazottak bejelentését, valamint az online pénztárgép használatának szabályszerűségét vizsgálják. Különösen azok számíthatnak ellenőrzésre, akiknél az online pénztárgépek bevételi adatai azt indokolják.  

2021.05.27.

Ellenőrzések a nyári időszakban

A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai júniusban, júliusban és augusztusban a zöldség- és gyümölcs-kiskereskedőket ellenőrzik.  

Az adóellenőrök elsősorban a számla- és nyugtaadást, az online pénztárgépek üzemeltetését vizsgálják, továbbá nyomon követik a bevételek alakulását is.

2021.05.25.

Ellenőrzések Kiskunhalason

A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2021. május 31. és június 11. között Kiskunhalason az online pénztárgép használatára kötelezetteket ellenőrzik.

Az adóellenőrök elsősorban a számla- és nyugtaadást, az online pénztárgépek üzemeltetését vizsgálják, továbbá nyomon követik a bevételek alakulását is.

 

Forrás: https://nav.gov.hu/
Kiemelt kép: illusztráció 

MEGOSZTÁS